sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kalaonnea

Tänä aamuna sain valmiiksi nämä herkkuväriset kalamiehen (tai kalanaisen) sukat, kokonumero noin 39. Mallin löysin Ravelrysta, mutta olen muokannut ohjetta niin paljon, että tuskin samaksi tunnistaa. Käytin siis Ravelryn ohjeesta oikeastaan vain varren kalojen mallikuviota, muuten sukan disain syntyi tehdessä. Lankoina on violetti Nalle Taika, violetti Wool sekä musta Nalle ja puikot oli 3-kokoiset. Tämä oli ensikosketukseni Nalle Taikaan ja olin hieman hämmästynyt siitä, että se tuntui paljon ohuemmalta kuin nuo kaksi muuta lankaa, vaikka ilmoitettu neuletiheys oli sama. Ihan kivan tuntuinen lanka kyllä noin muuten ja erityisesti ihanan värinen, toivottavasti sitten kestää käyttöä myös.

Olin tosi tyytyväinen näihin sukkiin, kunnes mieheni ei erottanut mitä nämä esittävät. Veikkasi lampaita. Lapset kyllä tiesivät heti, että siinä on kaloja. Onko nämä teidän mielestä vaikea hahmottaa? Voisihan ääriviivoja tietysti vielä vahvistaa neulan pistoilla, jos siltä tuntuu.


Nämä sukat jäävät tällä erää odottamaan joulua. Sukkasadon Hillokellariin tämä on kolmas parini.

5 kommenttia:

 1. Kyllä ne erottuu ihan selvästi!

  VastaaPoista
 2. Nätit kalasukat, tunnistaa kyllä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista. FB:n puolella oli tullut paljon enemmänkin kommentteja ja monet näkivät näissä ihan jotain muutakin kuin kaloja. Siksipä yritin näitä eilen vähän parannella ääriviivoja pistelemällä, mutta ei tullut kivan näköistä, joten jääköön tällaisiksi. :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä minäkin noista sukista kalat erotan, kauniit sukat!

  VastaaPoista