tiistai 3. syyskuuta 2013

Onnea tuovia apiloita

Nämä onnenapilasukat valmistuivat tänään. Aion lähettää ne serkulleni, hän kun on sairastellut viime aikoina paljon. Jos en voikaan terveyttä sukkien myötä lähettää, niin lämpöä kuitenkin ja toivottavasti myös hyvää mieltä.

 

Ohje kuvioon on otettu täältä, muuten neuloin sukat omalla tavalla. Eli aloitin varresta enkä kärjestä, kuten tuossa ohjeessa. Lankana on valkoinen ja turkoosi Nalle (vaikka turkoosi ei kyllä näytä näissä kuvissa yhtään turkoosilta) ja sukat on neulottu 3-koon puikoilla. Aloitussilmukoita oli 54 kun jalan koko on kapea 36-37. 

Malli oli mukaansatempaava, ainoa mikä vähän jäi harmittamaan oli se, että kärjen apilakuvio jäi kesken - tämän ongelman olisi tietysti välttänyt aloittamalla neulomisen kärjestä, kuten ohjeessa neuvottiin.


Ilmoittauduin mukaan tämän vuoden Sukkasatoon ensikertalaisena ja kerään satoani Hillokellariin. Tarkoituksena on tehdä mahdollisimman monet sukat aikavälillä 1.9.-31.10.13. Nämä apilasukat ei pääse sukkasatoon vielä mukaan, koska aloitin tekemään niitä jo lauantaina, joka oli siis vielä elokuuta. Tavoitteeksi itselleni voisin asettaa neljät-viidet sukat, ehkä jopa kuudetkin jos oikein hurjaksi heittäydyn. :)

2 kommenttia: