lauantai 28. joulukuuta 2013

Joululahjaspesiaali

Nyt kun joulu on ohi ja lahjat jaettu, on aika vähän muistella, mitä kaikkea sitä onkaan oikein tullutkaan tehtyä joulua varten. Muistelu onkin jo tarpeen, sillä blogia taaksepäin selatessani huomasin, että olen ensimmäisiä näistä aloittanut tekemään jo heinäkuussa.


Saldoksi tulee kaksitoista paria sukkia ja kolmet tumput sekä lisäksi muutama pöllöheijastin, joista ei nyt tullut kuvaa tähän.


Osa näistä on tehty joulukuussa, joten osallistun samalla Silmukan ytimestä haasteeseen, jonka aiheena oli tässä kuussa lahja. Kiitokset jälleen Pipon ytimestä-blogin Sinille sekä Silmukan saalistajalle haasteesta!

Paljon on tullut tänä vuonna kudottua, varsinkin sukkia. Muutamat sukat jäi tältä vuodelta "ylikin", eli eivät päätyneet kenellekään joululahja- tai muuhunkaan pakettiin. Niiden kohtaloksi ajattelin, että saavat päätyä arpajaisvoitoksi ensimmäisiin blogiarpajaisiini, jotka suunnittelen järjestäväni uuden vuoden kunniaksi piakkoin. Sitä odotellessa: HYVÄÄ LOPPUVUOTTA KAIKILLE!

10 kommenttia:

 1. Aijjaij, on pikkusen korreita kirjoneule sukkia ja lapasia! <3

  VastaaPoista
 2. Mitä kaikkea ihania! Nuo viiksekkäät ovat vallan mainiot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Viiksisukat menivät heti paketin avaajan jalkoihin ja pysyivät niissä tiiviisti seuraavat pari päivää, joten oikeaan osoitteeseen meni. :)

   Poista
 3. Aivan ihania! :) Sinun blogi on täynnä ihanuuksia, joten oli ihan pakko liittyä lukijaksi :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja lahjoja ja arpajaispalkintoja olet saanut aikaiseksi. Oikeasti todella hurja määrä! :) Kiitos kun osallistuit haasteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Oikeasti jos miettii, että olen aloittanut jo elokuussa ja tehnyt yhteensä 15 sukat ja lapaset joululahjaksi, niin eihän siitä tule kuin 3 paria per kuukausi. Tosin olen sitten tehnyt kyllä vähän muutakin näiden kuukausien aikana.

   Poista
 5. Nuo leopardilapaset on kyllä ihanat! Ja kyllä on ihania nuo muutkin tekeleet. Hirmusen määrän oot kyllä saanut aikaseksi :) Kiitos kun osallistuit! :)

  VastaaPoista