perjantai 31. tammikuuta 2014

Teini-ikäiset mutantti-ninja-kilpikonna-sukat

Sain tällaisen hauskan toimeksiannon eräältä nuorelta herralta, jolla on ikää neljä vuotta. Innostuin aiheesta heti, teini-ikäiset mutantti-ninja-kilpikonnathan ovat yksi ihmiskunnan upeimmista keksinnöistä. Tai ainakin hauskimmista. Vaiko sittenkin pöljimmistä? No joka tapauksessa, mua ne on aina naurattaneet, tai siis lähinnä se ajatus, että joku on tullut keksineeksi jotain niin mielikuvituksellisen höpsön hassua kuin teini-ikäiset mutantti-ninja-kilpikonnat ja sitten siitä on vielä tullut suunnaton maailman laajuinen hitti. :)


Valmista neulemallia en turtleista löytänyt, mutta tällainen ristipistokaavio netin syövereistä löytyi. Ihan kivalta näyttää neulottunakin.
Langat ovat Novitan 7-veljestä, puikot kokoa 3,5. Kuviot on kirjottu neuleen päälle neulesilmukoita jäljittelevin pistoin sitä mukaa, kun varsi valmistui. Olen käyttänyt tätä lasten sukan ohjetta Novitan sivuilta, erona mulla ainoastaan se, että kantapää on tehty vahvistettuna. On muuten hyvin jalassa pysyvä lasten sukan malli.


Meidän teinien keskuudessa nämä ainakin saivat heti suuren suosion, molemmat ilmoittivat, että huolisivat vastaavat sukat tai lapaset. :D Pikkutyttö sen sijaan arvioi ensin, että hahmot ovat liian isopäisiä, mutta muutti sitten mielensä isosisarusten puheiden myötä.

Täytyy sanoa, että tykkään kovasti lopputuloksesta itsekin. Toivottavasti sukkien saaja, nuori TMNT-fani, tykkää myös. :)

15 kommenttia:

  1. Ihan mahtavan näköset, täällä alko kyllä kilppari innostus nousta. Nyt pitää vaan ensin saaha jotaki valmiiks, että puikot vapautuu kilppareitten käyttöö.

    VastaaPoista
  2. Oijoi, tuollaset täytyy munki tehä omalle 6v pojalle :-D

    VastaaPoista
  3. Hirmu söpöt nuo turtlesien kuvat! :'D

    VastaaPoista
  4. Makeat! Ei ihme,että ovat innostusta herättäneet.

    VastaaPoista
  5. Aivan mahtavat! Nää menee itsellekkin tuonne ehdottomasti tehtävä- listalle! <3

    VastaaPoista
  6. Kiitti paljon, Virpi ja Ann-Sofia. :)

    VastaaPoista
  7. Hei, aivan mahtavat sukat! Minun kummipoikani on ihan mahdoton Turtles-fani ja lupasin tehdä hänelle sukat syksyksi. Saanko käyttää tätä sukkamallia? :-) Poika näki kuvan näistä sukista ja tuli kyllä niin leveä hymy naamalle että! Olisivat siis ainakin mieluisat.

    Minulla on oma blogi, johon voisin julkaista sukkien kuvan ja linkin sinun blogiisi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tottakai saa käyttää! Ja kiva jos vielä laitat linkinkin. Jos muistat, niin käy täällä kertomassa kun ovat valmiit, niin tulen mielellään kurkkaamaan. :)

      Poista
    2. Vihdoinkin valmiit!

      http://laiskanpulskea.blogspot.fi/2014/09/muuttohassakkaa.html

      Poista
    3. Kävin katsomassa ja kivat sukat oot sinäkin tehnyt. :)

      Poista