lauantai 26. huhtikuuta 2014

Keltaisen sävyjä

Tänään oli ystäväni syntymäpäiväjuhlat, joita vietettiin ihanasti aurinkoisten pihajuhlien merkeissä. Paikalla oli paljon ihmisiä, niin lapsia kuin aikuisiakin. Ja tietenkin myös muutamia hevosia. :)

Lahjan esittelinkin jo edellisessä postauksessa. Käärin sen sellofaaniin, koska ajattelin, että hevoskuvio on itsessään jo sen verran koristeellinen, ettei se lahjapaperia tai muita koristuksia kaipaa.


Värivertailun vuoksi oli pakko ostaa lahjaan mukaan muutama Da Capo. Ei nämä nyt ihan saman värisiä olekaan, muistikuvissani Da Capon paperi oli kyllä sinappisempi. Onkohan sen sävy vuosien saatossa muuttunut?


Sitten haluan vielä esitellä arpajaisvoiton, jonka voitin mainion Askarrellaan paskarrellaan sielu -blogin arpajaisista. En juuri koskaan voita arvonnoista mitään, joten tämä voitto tuntui erityisen kivalta. :) Ja lisäksi tykkään näistä napeista todella. En ole vielä päättänyt, mihin ne käytän, mutta mielessä on ollut jo jonkin aikaa tehdä nappivarsisukat, joten katsotaan tulisiko nämä siihen käyttöön. Novitan sukkalehdessä on yksi nappivarsisukkien ohje, mutta tykkään ehkäpä vieläkin enemmän tästä Suvikumpu-blogin nappisukkien ohjeesta.


Ja koska tuli noita Da Capoja ostettua värivertailuun, niin otetaan nyt kuva vielä näistä napeistakin värivertailun kera. :)


Tämän keltaisen postauksen myötä: ihanan aurinkoista viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanat napit ja niin on myöskin se novitan sukkalehden ohje, oon itekin miettinyt sitä pitkään että milloin saisin puikoille :) Kaikki toteutukset mitä oon tähän mennessä nähny on olleet todella kauniita, tykkään! Sellofaani toimii pakkausmateriaalina vallan mainiosti, samaa käytetään myös kukkakaupan puolella - saa todella kauniin ja "myyvän" paketin :) Sellainen mikä on jo itsessään kaunista ei pidä piilottaa minkään kääreen alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut ohjeet vaatii pitkää kypsyttelyä, nappisukat on näköjään sellaiset. Jospa nää napit nyt toimis kirittäjänä. :)

   Poista
 2. Ne suvi kummun nappivarret on mullakin teko listalla. .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan kumpi kerkii ensin. En kyllä lyö vetoa itteni puolesta. ;)

   Poista
 3. Onpa kivan näköisiä nappeja, ne innostaakin nappisukkien tekoon :)

  VastaaPoista
 4. Ihanuus mitkä sukat! Ja olet kyllä kivoja nappeja voittanut.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut arpajaisvoitosta, ihania nappeja sait :)

  VastaaPoista
 6. Kiitokset, Virpi, Emilia ja haaveileva polku. :)

  VastaaPoista