lauantai 19. huhtikuuta 2014

Sateenkaariponi

Meillä on lähipäivinä vietetty syntymäpäiviä. Päivänsankari toivoi Rainbow Dash -synttärikakkua. (Jos joku ei satu tietämään, niin kyseessä on yksi My little pony -sarjan hahmoista, sininen poni sateenkaaren värisellä harjalla ja hännällä.) Olin erittäin skeptinen kykyjeni suhteen toteuttaa kyseinen toive, mutta pakkohan kaikkea on ainakin yrittää, vai mitä? ;)


Ja ihan hyvä ponikakku tästä tuli, ainakin kaikki kutsuvieraat tunnistivat hahmon, paitsi isäni, joka luuli sitä lehmäksi. :D

Ponin pää on tehty elintarvikevärillä värjätystä kermavaahdosta ja ääriviivat piirretty kaakaojauheella tummanruskeaksi värjätyllä sokerikuorrutteella. Pursottimena toimi vanhaan perinteiseen tapaan muovipussi, josta oli pieni pala leikattu kulmasta pois. Sateenkaaren värit harjaan on saatu aikaiseksi erivärisillä sokerirakeilla.

Osallistun samalla tämän kakun kera huhtikuun silmukan ytimestä -haasteeseen, jonka aiheena on sateenkaari. Silmukan ytimestä -haastehan on Pipon ytimestä ja Silmukan saalistus -blogien yhteistyötä ja siinä pitää toteuttaa kuukauden aiheeseen liittyvä työ jollakin tavalla omin käsin tehden. Ensimmäistä kertaa toteutin tämän nyt tälleen leipoen. :)

8 kommenttia:

 1. Hieno ponikakku siitä tuli ja varmasti maistuikin hyvältä :) Onnittelut synttäreitä viettäneelle näin jälkikäteen. Aurinkoista pääsiäisen jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Täytyy sanoa, että maistuikin hyvältä, tosin sitä en etukäteen epäillytkään niin paljoa. :) Hyvää pääsiäistä sinnekin!

   Poista
 2. Oi mahtavaa! Tosi hieno toteutus! Kiitos ku osallistuit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta. :) Sateenkaari oli tosi inspiroiva teema ja sillä teemalla tulee varmaan toteutettua myöhemmin muutakin nyt kun tuli selailtua erilaisia teemaan liittyviä ohjeita.

   Poista
 3. Ihana ja herkullisen näköinen! Varmasti sankarikin ilahtui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Sankari oli tyytyväinen, odotan vaan millaisen haasteen eteen hän mut asettaa ensi vuonna. Vaatimus oli nytkin noussut viime vuoden Hello Kittystä, joka oli vielä kohtalaisen helppo. :)

   Poista
 4. Ihana kakku! :) Kiitos haasteeseen osallistumisesta :)

  Pieni huomautus olisi: blogini nimi on Silmukan saalistus, ei Silmukan saalistaja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos huomautuksesta, mulla on katkennut ajatus kesken lauseen ilmeisesti. Mutta nyt se on korjattu. :) Kiitti haasteesta!

   Poista