lauantai 3. toukokuuta 2014

Huhtikuussa tein

Huhtikuussa neuloin kolmet sukat ja virkasin yhden lepakon. Opettelin neulomaan sukat varpaista varteen. Lisäksi leivoin ja koristelin sateenkaariponikakun. Tuntuupa jotenkin, että olen saanut aikaiseksi tosi vähän. Mutta eipä tämän nyt ole tarkoitus suorituskeskeiseksi mennä, rentoutumisen välinehän tämä käsityöharrastus ensisijaisesti on.


Huomasin muuten, että ensi viikolla blogini täyttää yhden vuoden. Täytyy varmaankin sitä asiaa jotenkin juhlistaa! Esimerkiksi yksivuotisarvonnan merkeissä. :)

6 kommenttia:

 1. Mulla ihan samat fiilikset. Et jotenkin jäänyt vähemmälle käsityöt huhtikuussa. Tosin yx pusero on esittelemättä ja yx huivi. Lankaa varmaan se kilo kuitenkin kulunu vaikka töiden määrä oli pieni. .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lankaa on kyllä kulunut. Varsinkin tohon yhteen isoäidinneliöprojektiin, joka etenee tuskallisen hitaasti, vaikka sitä jatkuvasti on tekevinään.

   Poista
 2. Hyvä saldohan tuossa on. Rentouttavaahan sen pitää olla todellakin. Keväällä tuntuu olevan niin paljon kaikkea, varsinkin jos on oma piha ja kukkapenkkejä, niinkuin minulla, niissä riittää kyllä töitä käsille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Pihassakin pitäisi malttaa puuhata juuri sen verran, että touhu pysyy rentouttavana. Ja meidän perheessä sattuu monet synttäritkin keväälle, jotta riittää niissäkin puuhaa.

   Poista
 3. Mun neule- ja virkkaustahti on hiljentynyt ihan hirveästi. Kaiholla katselen noita sun aikaansaannoksia. Aivan mahtava saavutus kuukauden aikana. Ei onnistuis multa mitenkään tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla taitaa olla pieni selittävä tekijä. ;)

   Poista