maanantai 5. toukokuuta 2014

Pieni blogihistoriikki, osa 2

Osa bloggaamisen viehätystä on osallistuminen erilaisiin haasteisiin ja blogien yhteisöllisiin juttuihin. Syys-lokakuussa osallistuin Sukkasatoon ja neuloin sen innoittamana kymmenet sukat. Lähes joka kuukausi olen osallistunut myös Silmukan ytimestä -haasteeseen.


Ja onhan tässä ollut myös arkikuvahaaste ja 11 kysymystä -haasteeseenkin olen osallistunut jopa kahteen otteeseen. Lisäksi olen aina välillä napannut Käsityöblogit -fb-ryhmästä viikon tai kuukauden haasteen. Muutenkin kyseinen ryhmä on ollut mukava lisämauste blogien väliseen yhteistyöhön, sieltä on tullut neuvoja ja vinkkejä mm. teknisiin pulmiin, joiden kanssa itse olen aika avuton.


Lokakuussa osallistuin myös Roosa nauha -kampanjaan aika henkilökohtaisella postauksella. Yleensä en blogissa hirveän henkilökohtaisia juttuja kirjoittele, vaan pysyttelen turvallisesti käsitöissä, mutta tuo rintasyöpäasia tuntui tosi tärkeältä. Ja käsityöblogien lukijoistahan kuitenkin suurin osa lienee naisia, joten kohderyhmä oli ainakin oikea.

Roosanauhalankojakin tuli ostettua, mutta ne ovat vielä koskemattomina vyyhteinä odottamassa. Kuten niin suuri määrä muitakin lakoja! Yksi osa tätä käsityöhulluutta tuntuukin olevan lankojen hamstraus; muita blogeja lukiessa olen saanut sen käsityksen, etten suinkaan ole tässä asiassa ainoa!


Tässä postauksessa on koosteet syys-, loka-, marras-, ja joulukuussa valmistuneista töistä. Aika paljon joululahjoja mahtuu joukkoon, mutta myös häälahja, parane pian -lahja, tuparilahja, isänpäivälahja ja syntymäpäivälahja. Ylipäänsä tosi paljon tulee tehtyä käsitöitä lahjoiksi. Pitäiskin varmaan pistää pystyyn sellainen blogihaaste, missä bloggaajan pitää tehdä jotain itselle!


7 kommenttia:

 1. Voi että, miten paljon ihania töitä taas näytillä. Varsinkin noissa kirjoneuleissa olet kyllä ihan mestari :) olet ollut monessa jutussa mukana, ehdit paljon. Minullakin on lankoja yksi vitriinikaappi täynnä, niitä kun löytyy niin ihania. Eiköhän niistä jotain synny ajan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Aika tavaran kaupitsee, vai miten se meni. ;)

   Poista
 2. Sukkasato silmissä täällä jo kiiluu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä hauska, pitää ehdottomasti osallistua seuraavallakin kerralla. Lohduttaa sitten syksyn tullen (Jos nyt saataisiin se kesä ensin...)

   Poista
 3. Ekaa kertaa eksyin blogiisi. Paljon kauniita käsitöitä! Tulen varmasti uudestaankin lueskelemaan! Miten muuten olet tehnyt nuo kuvakollaasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! :) Tein kuvakollaasit Paintilla. Se ei ole kovin monipuolinen, mutta paremmat ohjelmat on aika kalliita enkä varmaan osaisi edes käyttää niitä.

   Poista