torstai 5. kesäkuuta 2014

Toukokuussa tehtyä

Toukokuu oli tärkeä blogikuukausi, sillä Langan päästä kiinni täytti yhden vuoden. Sen kunniaksi innostuin muistelemaan kulunutta vuotta kolmiosaisen blogihistoriikin verran ja järjestin blogiarpajaiset. Arpajaisten ensimmäinen voittaja ei lopultakaan ilmoittautunut, joten palkinto meni seuraavalle onnekkaalle. Sieltä suunnalta tuli jo viesti, että palkinto on saapunut onnellisesti perille, joten loppu hyvin kaikki hyvin.

Jotain uuttakin tuli taas tehtyä, mikä on tietysti se olennaisin asia. :) Toukokuussa valmistui hartiahuivi, kahdet miesten sukat, kukkapussukka ja pipo. Loppukuusta innostuin virkkailemaan pieniä jämälankakortteja ja -avaimenperiä.


Kortteja on nyt sitten varastossa kesänaikaisia juhlia ajatellen, mikä onkin hyvä, sillä juhlia onkin muutamat jo tiedossa.


Toukokuussa osallistuin Silmukan ytimestä -haasteeseen, kuten tavallista. Aiheena oli kukka ja siitä inspiroiduin tuon vaaleanharmaan kukkapussukan tekoon. Lisäksi minut haastettiin Hyvä kiertämään -haasteeseen Neuloosi vs. purkoosi -blogin McBurgerousin toimesta ja otin haasteen vastaan, mutta sen toteuttaminen on vielä vaiheessa. (Mutta ei unohtunut!)

Kevät on ollut kiireinen, toivottavasti kesä tuo mukanaan lämpöä ja kiireettömyyttä. Sitä toivottelen myös teille kaikille! Ja uusille lukijoille toivottelen lämpimästi tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti