torstai 2. lokakuuta 2014

Vielä katsaus syyskuuhun

Ihanan aurinkoinen ja lämmin syyskuu takana päin, ainakin täällä Etelä-Suomessa. Ja melko mukavana tämä lokakuukin näyttäisi alkavan.

Tavalliseen tapaan luon silmäyksen vielä edelliseen blogikuukauteen. Syyskuussa neuloin neljät sukat, yhdet kämmekkäät sekä kassin. Osallistuin Silmukan ytimestä haasteeseen Ruska-sukilla. Jatkoin hidasta puurtamista JYH-töiden parissa; sain syyskuun aikana kaksi JYH-työtä valmiiksi ja jäljellä on siis enää viisi keskeneräistä työtä. Sukkasatoonkin lähdin mukaan ja siihen valmistui syyskuussa kaksi sukkaparia.

Innostuin karkkineulekilpailusta, joka järjestetään Novitan, Fazerin ja Pirkka-lehden yhteistyönä. Karkkikassiin inspiroi Fazerin lakupussi ja kämmekkäisiin Amerikan pastillit. Kilpailun tiimoilta on syntymässä vielä lisää karkkiaiheista puikoilla juuri nyt. :)

Järjestin edelleen käynnissä olevan sukkalanka-arvonnan yhteistyössä Novitan kanssa kiitokseksi kasvavalle lukijajoukolle. Arvonnan aikana lukijoita on tullut vielä huimasti lisää ja arvontaan osallistujia odottamaton määrä. Lämmin tervetulotoivotus kaikille uusille lukijoille ja arpaonnea kaikille osallistujille!


Lisäksi tässä kuussa valmistui yhtä sun toista pientä, jota en voi esitellä blogissa vielä, kun joulun läheisyys alkaa jo painaa päälle. Sen verran moni tuttukin jo blogia seurailee, että en uskalla kaikkia lahjaksi tarkoitettuja juttuja täällä enää noin vaan näyttääkään. ;)

4 kommenttia:

 1. Samoissa ongelmissa postausten kanssa painitaan täälläkin, kaikkea tehtyä ei voi laittaa näkyville ennen joulua.
  Tuo Karkkikassi on hurjan söpö! Tulee ihan hyvälle tuulelle kun sitä katselee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tammikuussa ei sitten varmaan tarvii miettiä aiheita blogiin. :)

   Poista
 2. Ihana tämä sinun tapasi esitellä kuukauden neuleet! Helposti unohtaa miten paljon on saanut yhden kuukauden aikana aikaiseksi. Toisinaan taas saattaa harmittaa, kun huomaa miten vähän on tehnyt... Mutta se ei onneksi taida olla sinun ongelmasi :) Ihanat karkkineuleet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä mullakin on ollut kuukausia, että oon saanut aikaiseksi tosi vähän valmista, varsinkin, jos on joku iso juttu kesken. Silloin on kiva aloittaa joku nopea "välipalaneule".

   Poista