sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Anna mulle tähtitaivas

Talvi alkaa jo värivalinnoissa selvästi näkyä. Inspiraatio näihin sukkiin lähti talven pimeästä, tähtikirkkaasta taivaasta ja kahdesta ihanan värisestä langasta. Tummansininen on Gjestalin Jannea, sinapinkeltainen Novitan 7 veljestä. Hyvin sopivat yhteen, kuten on ennenkin tullut todettua.


Kivannäköistä tähtikuviota etsiskelin Googlen avustuksella ja löysin mallipiirroksen täältä, ehkä latvialaiselta sivustolta. Tähtien lisäksi laitoin sukkiin koko kuvion. Sukkapuikot olivat kokoa 3, silmukoita oli sekä varressa että jalkaterässä kavennusten jälkeen 48. Sukkien koko on noin 37.


Nämä marraskuun ensimmäiset sukat valmistuivat eilen, eli päivän myöhässä Sukkasatoa ajatellen. Sukkasato jäi muutenkin osaltani laihanlaiseksi tänä vuonna. Luulen, että ensi vuonna valitsen joko JYH:in tai sukkasadon, molempiin osallistuminen samanaikaisesti tuntui vähän stressaavalta.

10 kommenttia:

 1. Upeat! Tuo väriyhdistelmä tuo mieleen Lapin tähtitaivaan. :)

  VastaaPoista
 2. Upeat sukat, todella kuin tähtitaivas.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit! Sopii nuo värit erityisen hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 4. Ihana väriyhdistelmä! Tulee mieleen tähtitaivas ja revontulet.

  VastaaPoista
 5. Kaunis kuviointi ja värit, Baltiassa on kyllä mieletön määrä ihania kirjoneulemalleja ja mitä muuta! Kun aika riittäis kaikkeen :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille ihanasta palautteesta! :) Revontulet ja Lappi tosiaan nyt itsellekin nousee mieleen teidän kommenttien jälkeen.
  Akseli: tuo on totta, että baltiasta löytyy kaikenlaisia ihania malleja. Heillä on jotenkin "krumeluurimpi" maku kuin pelkistämistä rakastavissa pohjoismaissa ja ainakin kirjoneuleiden suhteen tykkään sellaisesta vähän runsaammasta tyylistä enemmän.

  VastaaPoista