sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Joulukuu alkaa huomenna!

Tänään odotellaan kärsimättömästi joulukuun ensimmäistä päivää ja joulukalenterin ensimmäistä luukkua. Enimmäkseen täpinää pitää yllä perheen viisivuotias, mutta kyllä minullakin jo sormet syyhyää. Osallistuin nimittäin tänä vuonna Näppituntuma-blogin joulukalenterivaihtoon ja niinpä huomisesta alkaen saan avata yhden luukun tästä ihan ikiomasta IHANASTA joulukalenteristani:


Huomisesta alkaen voitte myös availla kanssani luukkuja Langan päästä kiinni -blogijoulukalenterissa teemalla 24 joululahjaa 24 päivässä. Ideana on tehdä joka päivä jokin helppo ja nopea joululahja virkkaamalla. Jokainen lahja on mahdollista toteuttaa yhdessä päivässä, voit siis ennen joulua tehdä jopa ne kaikki. Tai yhtä hyvin voi poimia joukosta yhden tai pari, jotka tuntuvat kivoimmilta.Kuvan saa lainata omaan blogiin linkin kera. :)

5 kommenttia:

 1. Hienoa että tykkää lähettämästäni kaleterista :)
  ajattelin seurata sinun joulukalenteria, tiedä mitä kivaa viime hetken ideota sieltä saan.
  Terveisin Joulukanterivaihdon tonttu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalenteri on tosiaan aivan ihana, KIITOS!
   Mukavaa kun tulet myös seuraamaan blogijoulukalenteria. :)

   Poista
 2. Mie onneton en ole hankkinut itselleni ollenkaan joulukalenteria, mutta nyt ei kyllä harmita, kun pääsen kuitenkin seuraaman tätä siun virkkauskalenteria! Tuskin maltan odottaa huomiseen, harmi kun tätä ei voi yhtään etukäteen kurkkia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on ensimmäinen luukku auennut! :D Kiva kun seurailet, toivottavasti löytyy jotain toteutettavaa. :)

   Poista
 3. Voi ku löytäsin viel aikaa tehä, niih teksiin vaikka kaikki! :D

  VastaaPoista