maanantai 3. marraskuuta 2014

Lokakuussa tehtyä

Lokakuussa neuloin kolmet sukat, yhden pipon, yhden kaulahuivin sekä kahdet kädenlämmittimet. Sukkasatoon sain tehtyä yhteensä neljä sukkaparia, mikä tuntui aika vähältä, mutta ei nyt vaan enempää irronnut tällä kertaa. JYH edistyi kahden valmistuneen työn verran; jäljellä on siis enää kolme keskeneräistä työtä, jotka pitäisi saada jouluun mennessä valmiiksi. Niiden suhteen vaivaa kyllä inspiraatiopula ja kaikki kolme viimeiseksi jättämääni työtä ovat jokseenkin isotöisiä, mutta jatketaan nyt kuitenkin yritystä, onhan jouluun vielä lähes kaksi kuukautta aikaa.


Silmukan ytimestä haasteeseen osallistuin halloween-värisillä raitalapasilla.

Novitan, fazerin ja Pirkka-lehden järjestämään karkkineulekilpailuun lähetin lakritsisukat. Kilpailutöiden palautusaika muuten päättyy tänään, joten toivottavasti kaikki halukkaat ovat jo ehtineet työnsä lähettää. Monia upeita karkkikäsitöitä on eri blogeissa pitkin syksyä väläytelty ja Tampereen kädentaidot-messuilla 14-16.11 kilpa sitten ratkeaa.

Novitan kanssa yhteistyössä järjestetty sukkalanka-arvonta päättyi ja arvontageneraattori valitsi voittajaksi sikurinan. Onnea!

Joulun lähestymisen olen ajatellut tänä vuonna huomioida jotenkin blogissa, siitä lisää myöhemmin. :)

7 kommenttia:

 1. Ihania :-D laitoin sinulle meiliä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kävin lukemassa ja vastaamassa. :)

   Poista
 2. Oletpa ollut ahkerana lokakuussa. Mää en saanut mitään aikaan kuin vain yhdet sukat. Lokakuussa ei ollut intoa neuloa ja purkoosikin vaivasi yhden sukkaparin kanssa.
  Nyt marraskuun alussa minulla on neljä sukkaparia tekeillä ja sain juuri tänään aloittamani pipon valmiiksi. Pitäisi vaan tehdä tupsun siihen. Into palasi, onneksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on niitä hiljaisempia kausia, niiden aikana usein ajatukset kypsyy. Tsemppiä neljien sukkien tekemiseen! :)

   Poista