lauantai 15. marraskuuta 2014

Sukat kärpässienipilkuilla

Luonnon oma keksintö eli puna-valkoiset kärpässienipilkut innoittivat näihin sukkiin. Ravelrysta löytyi valmis mallikin nimellä Dotties. Ulkonäöltään mun kärpässienisukat ovat vähän erilaiset kuin Dotties-sukat, koska näissä on paljon paksumpi lanka ja siksi pilkuista tuli isompia ja lisäksi tein erilaisen kantapään.


Lankana 7 veljestä ja puikot oli kokoa 3. Sukat ovat kokoa 37-38. Silmukoita varressa ja jalkaterässä kavennusten jälkeen 48. Kantapää on tavallinen vahvistettu kantapää ja terässä on tavalliset sädekavennukset. Eli aika perussettiä, myrkyllisellä mausteella. :)


Osallistuin tänä vuonna Näppituntuma-blogin joulukalenterivaihtoon ja eilen sain oman kalenterini postista. Se on aivan ihana, kiitos kultaiselle joulukalenteritontulleni! :) En muistakaan olleeni näin innoissani joulun lähestymisestä pitkään aikaan, kiva että joulukuu alkaa pian!

Oma joulukalenterivalmisteluni vaihtoa ajatellen on sen verran loppusuoralla, että paketti lähtee postin matkaan tämän viikonlopun aikana. Lisäksi paljastettakoon nyt tässä vaiheessa, että ajattelin pitää omaa joulukalenteria tänä vuonna myös täällä blogissa.

9 kommenttia:

 1. Nää on ihkut! :D Oikein hyvän mielen sukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Toivon (ja myös uskoisin), että ovat hyvän mielen sukat myös saajalle. :)

   Poista
 2. No voi NAM! Vaikka myrkkysieniä muistuttavat niin onhan nää vaan niin herkut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Kärpässienet on kyllä oikeesti herkullisimman näköiset sienet.

   Poista
 3. Ihanat ja vähän jouluisetkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joulupakettiinpa nämä tulevatkin. Meidän mummolassa laitettiin kärpässienikoristeet kuusen alle, joten yhdistän itsekin nämä jouluun.

   Poista
 4. Kiitokset, Neule-Kirppu ja Sanna! :)

  VastaaPoista