lauantai 6. joulukuuta 2014

Joulukalenteri, luukku 6: tuoksupussi

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille tämän sinivalkoisen virkkuutyön kera!
Tuoksupussin ohje löytyy Novitalta ja on Minna Metsäsen käsialaa. Seurasin ohjetta muuten, mutta jätin välistä pois yhden kerroksen, koska halusin pussista vähän ohjetta pienemmän. Neliön sivun mitta on näin 13 cm. Liitin puoliskot yhteen kokonaan enkä jättänyt täyttöaukkoa kuten ohjeessa oli tehty. Lanka on Kotiväkeä ja koukku kokoa 2.


Sisemmän vaaleansinisen pussin tein ohuesta huopakankaasta. Ihan nolottaa tunnustaa, mutta liimasin reunat yhteen tekstiililiimalla. Olisihan se ollut hienompi ommella. Mutta puolustuksekseni voin sanoa, että reuna ei tuolta alta kyllä mihinkään näy.

Pussin sisään laitoin jouluisen tuoksuista teetä. Idea bongattu Millalta Kotiruusu -blogista. Millan tuoksupussit on muutenkin tosi suloiset, kannattaa käydä kurkkaamassa!

Sitten vaan nauttimaan ihanasta jouluntuoksusta. En ole vielä ihan varma, raaskiinko tätä edes joulupakettiin laittaakaan. Ainakin toistaiseksi se saa viipyä tuossa työpöytäni vieressä, josta sitä on ihana ohi mennessään vähän nuuhkaista ja siemaista sisäänsä joulun tunnelmaa.

5 kommenttia:

 1. Kiitokset, kosotäti ja Sirkka! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, onpas ihana <3 joulutee toimii hyvin, omat pussukat tuoksuvat hyvin vieläkin :) ihana tuo novitan ohje, tulee kyl tosi kaunis pussukka..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää oli hyvä vinkki. :) Tykkään siitä sun mallista oikeestaan vielä enemmän, se on tosi söpö! Ja pinkki.♡

   Poista