perjantai 26. joulukuuta 2014

Leopardin isommat tassut

Joulun jälkeen on tullut aika paljastaa joulusalaisuuksia, mitä kaikkea pukinkonttiin on joulukuun aikana valmistunut.

Vuosi sitten tein yhdelle pikkuleopardille nämä lapaset, myöhemmin vielä parantelin niitä kirjomalla pilkuista moniväriset. Lapaset olivat saajalle oikein mieluisa joululahja ja ne pääsivät kovaan käyttöön. Pari kuukautta sitten leopardityttö kuitenkin esitteli lapasiaan onnettomana, että olivat jääneet ihan liian pieniksi. Huima kasvupyrähdys oli ajoittunut tälle vuodelle, sillä viime vuonna piirrettyyn kuvaan verrattuna käteen oli tullut useita senttejä lisää pituutta. Toivomuksena on siis tälle joululle täsmälleen samanlaiset, mutta isommat.


Ratkaisin koon suurentamisen siten, että valitsin paksumman langan. Lapasten kärkiin jäi myös vähän enemmän yksiväristä osuutta kuvion jälkeen. Näissä lankana 7 veljestä, edellisissä Nallea ja Woolia. Puikot näissä kokoa 3.

Pilkkujen kaavakuva tuli vahingossa ylösalaisin verrattuna edellisiin lapasiin, mutta ei kuulemma haittaa. :)


Ja kämmenpuolelta löytyy tietysti tassunkuvat. :)

Leopardipilkkujen ja tassun mallipiirros löytyy täältä aikaisempien lapasten postauksesta. Ruskeat keskustat pilkkuihin on kirjottu jälkeenpäin silmukoita jäljitellen, Garnstudion ohjevideo kirjailuun löytyy täältä.

3 kommenttia:

  1. Upeat lapaset, ei ihme että ovat tytön suosikit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Näitä eläinkuoseja näyttää lapsilta nykyään muutenkin löytyvän runsaasti, joten yhteensopivaa vaatetusta varmasti löytyy.

      Poista