keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Maaliskuun yhteenveto

Maaliskuu oli käsitöiden saralla tuottoisa kuukausi, ainakin töiden lukumäärän perusteella. Tosin suurin osa töistä oli melko pieniä. Tein kaksi hartiahuivia, toisen virkkaamalla ja toisen neulomalla. Neuloin kaksi pipoa, kahdet sormikkaat ja yhdet sukat. Virkkasin yhden lelun ja yhden maljakon sekä ompelin parit saksikotelot. Osallistuin ilahduta bloggaajakaveria-haasteeseen ja jatkoin lankalaihistelua. Osallistuin Lentävässä lapasessa "Hyvää oloa neulomalla" -kurssille, josta en ole vielä ehtinyt sen enempää kirjoitella, mutta aion kyllä.


Maaliskuussa lankalaihis otti suuren miinusmerkkisen harppauksen. Myin nettikirppiksen kautta lankoja 800g ja omiin käsitöihin päätyi 830g. (Tähän on laskettu mukaan ohessa esiteltyjen lisäksi yksi maaliskuussa valmistunut liivi, jota en ole saanut vielä blogiin asti.) Lankoja on siis laihdutettu yhteensä 1630g ja ostettu on vain 300g, joten saldo on -1330g.


Neljännevuosikatsauksena voin todeta, että tammi-maaliskuun aikana olen vähentänyt lankavarastoja kokonaista 1900g. Kolmen kilon tavoite alkaa lähestyä - mutta takapakkia on odotettavissa.

4 kommenttia:

 1. Oi, sä olet todella tuottoisa ja laihis hyvässä vauhdissa. Onnittelut siitä! Mä aloitin sun innoittamana eyeblikin, se tosin on vielä alkumetreillä. Arvuuttelen onko jälki liian löysää... Kivoja neulomuksia huhtikuulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Taina! Itse tein Eyeblinkin pienemmällä puikolla kuin ohjeessa suositeltiin, koska olen aiemmin huomannut, että Heidi Alanderin ohjeissa on mun käsialalle liian isot puikkosuositukset. Edellisestä Meadow Grassista tuli tosi löyhää suosituskoon puikoilla, mutta kaunis siitä tuli silti.

   Poista
 2. Noi huivit on upeita! Ihanat väri-iloittelut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marjaana! Tykkään itsekin noista molemmista huiveista kovasti. :)

   Poista