sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Arvonnan voittajat ja muita kuulumisia

Nyt on synttäriarpajaisten voittaja arvottu. Osallistujia oli 71, joista osa osallistui yhdellä ja osa kahdella arvalla, yhteensä 114 arpaa. Random.org arpoi voittajaksi Maikin kontti -blogin Maikin. Onnea! Paketti on valmiiksi pakattuna ja odottaa vain osoitettasi. :)

Lisäksi sain tilaisuuden arpoa kaikkien osallistujien kesken toisen yllätyspalkinnon, kun Nappi ja nuppi -verkkokaupasta otettiin yhteyttä ja tarjottiin toiseksi palkinnoksi pieni paketillinen samanlaisia nappeja kuin alkuperäisessä arpajaisvoitossa. Tämän ylläripalkinnon voitti Anne Turunen, onnittelut hyvästä arpaonnesta sinnekin! Paketti lähtee sinulle suoraan Napin ja nupin lähettämänä.

Jos joku nyt jäi haikailemaan itselleen samanlaisia pöllönappeja, niin niitä löytyy siis Nappi ja nuppi -verkkokaupasta, kuten myös monta muuta ihanaa nappimallia. Kannattaa käydä tutustumassa!
Kiitokset Napin ja nupin Jaanalle mukavasta yhteistyöstä! :)

Mitäs muuta tänne kuuluu? No ainakin tämmöistä, eli jämälankaraitaa on puikoilta putoamassa:


Viime viikolla kävin kesäkenkäkurssilla Lentävässä lapasessa ja aloitin virkkaamaan itselleni sandaaleita. Jotkut reippaammat kurssilaiset (ainakin Katju ja Marjaana) ovat jo saaneet kenkänsä valmiiksi, mutta mulla on vielä virkattavaa.

Tulin myös ilmottautuneeksi Heidin hullutuksia-blogin Heidin emännöimään kesäkassivaihtoon. Kesäkassin suunnittelu parille on hauskan tuntuinen juttu ja tietysti odotan myös aikanaan saapuvaa omaa kassiani.

Ja ihan puolivahingossa päädyin mukaan Tour De Sockiin Lentävän lapasen joukkueeseen. Kyseessä on kesä- ja heinäkuun kestävä kilpailu, jossa neulotaan sukkia kilpaa. Kahdessa kuukaudessa on tarkoitus neuloa kuudet sukat, joiden ohjeet julkaistaan vasta kunkin parin aloituspäivänä. Samassa joukkueessa kanssani kisaa ainakin Villasukkavuoden Marjaana Ja Majaillaan -blogin Mirella. Kukaanhan ei tietenkään ole yhtään tosissaan kisaamassa... ;) Eli siis hauskaa on tarkoitus pitää.

Toivottavasti seuraavassa postauksessa pääsen taas esittelemään jotain valmista, tässä kohtaa täytyy tyytyä keskeneräiseen. 

5 kommenttia:

 1. ... riittää sinullakin projekteja :) Ihan vähän jänskättää tuo Tour De Sock, mut mitäpä ei voittaisi jos ei itseään uusien haasteiden edessä ihanien ystävien kera?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, projekteja riittää ja nyt pitäis saada ainakin tää jämävillapaita ja ne kengät valmiiksi, että voi sitten paneutua Touriin oikein keskittyneesti. :D Oon kyllä yllättynyt, miten ensin vähän jahkaillen lähdin joukkueeseen mukaan ja nyt oonkin jo ihan innoissani. Siitä tulee kivaa! :)

   Poista
 2. Ihan huikeaa! Mahtava uutinen!! Laitan sinulle yhteystietoni Ravelryn kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sieltä kautta uutinen tavoitti! :) Välillä voi viikko vierähtää helpostikin muissa puuhissa, joten en sen kummemmin vielä ollut ehtinyt ihmetellä. :)

   Poista