maanantai 4. toukokuuta 2015

Huhtikuun kertaus

Huhtikuussa tuli taas saatua valmiiksi yhtä ja toista; viidet sukat, kahdet lapaset, yksi huivi, Hyvää oloa neulomalla -kurssilla aloitettu liivi sekä sekalainen lajitelma leikkikarkkeja Silmukan ytimestä -haasteen innoittamana. (Tai itseasiassa liivi taisikin valmistua jo maaliskuussa mutta tuli kuvatuksi ja blogatuksi vasta huhtikuussa.) Lankaa kului huhtikuussa 504 grammaa.


Ostin lankaa vähemmän kuin kulutin, eli 350 grammaa, mutta lankalaihis ei silti edennyt ihan suunnitelmien mukaan. Sain nimittäin Novitalta 1500g lankaa palkkioksi yhteistyöstä. Niinpä huhtikuun saldoksi jää +1346 grammaa ja kun se vähennetään aiemmin laihdutetusta 1900 grammasta, niin tämän vuoden lupaavasti alkanut lankalaihdutussaldo kutistuu -554 grammaan.

Siitä yhteistyöstä kerron lisää sitten myöhemmin ja langasta myös... ajattelin tehdä siitä villatakin, mutta lupaavasti lähestyvä kesä saa siirtämään suunnitelmaa aikaan tulevaan.


Nyt toivottelen tervetulleeksi toukokuun ja sen myötä kevään. Tiedossa on toukokuulle ainakin yksi hauska kurssi ja muutakin käsityö-kivaa. Eikä sovi unohtaa myöskään blogin kaksivuotis-synttäreitä, joiden kunniaksi pitää tietysti keksiä jotain kivaa kiitokseksi teille ihanille lukijoille!

6 kommenttia:

 1. Aivan upeita töitä, varsinkin huivi on todella kaunis!

  VastaaPoista
 2. Kyllä olet taas ollut tuottelias. Ihania töitä taas kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Nämä pienet työt on siitä kivoja, että valmistuu nopeasti. Nyt on suunnitelmissa vaihteeksi vähän isompia töitä.

   Poista
 3. Tuo huivi on kyllä kaunis. (Mä en uskalla edes yrittää katsoa, kuinka paljon lankoja on odottelemassa vuoroaan :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tuossa lankalaihiksessa ei onneksi tarvinnut laskea alkuperäistä lankamäärää, riittää että laskee tulevat ja kulutetut langat vuoden aikana. ;)

   Poista