lauantai 29. elokuuta 2015

Inspiraatiota Puikkomaisterilta

Aiemmin jo mainitsin, että kävin Puikkomaisterin Sukkakirjan jatkojulkkareilla Lentävässä Lapasessa. Olin saanut kutsun myös varsinaisiin julkkareihin Helsinkiläiseen Snurreen, mutta kiireinen työviikko ja kaikkien lasten uusien koulujen/esikoulun aloitukset vei juuri sillä viikolla mehut sen verran tehokkaasti, että päätin osallistua vain jatkojulkkareille, jotka sijoittuivat tänne kotinurkille. Tietysti vähän harmitti oma jaksamattomuus sitten jälkikäteen, mutta oikein mukava tunnelma meillä oli täällä Järvenpäässäkin ja uunituore kirja tarttui heti matkaan.


Kirja on ihana! Ainakin kymmenen mallia voisin aloittaa heti, mutta koska minulla useimpien ihmisten tavanomaisen tapaan on vain kaksi kättä, niin oli pakko valita yksi malli alkuun. Valitsin mielestäni kaikkein kauneimman ja ehkäpä vaikeimmankin mallin, nimittäin ylipolven pituiset Loistavat Niityt. Näistä ei ole ihan vähään aikaan tiedossa valmiiden sukkien postausta, sen verran työläs malli tämä on. Mutta alku vaikuttaa lupaavalta ja lupaan saada nämä valmiiksi ennen kovia pakkasia.

Kiitokset Puikkomaisterille ihanasta sukkakirjasta! Tästä taatusti kuullaan vielä.

14 kommenttia:

 1. Sinä kyllä taidat kirjoneuleet ... ei voi kuin ihailla jo näitä sukkien alkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Uskonkin, että näistä tulee ihanat, vaikka melko hidasta se on.

   Poista
 2. Vau, kuinka herkulliset sukat tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Matkin värit melkein suoraan kirjan kuvasta, koska ne vaan on niin herkulliset. Tyylikkään version olis voinut tehdä musta-valko-harmaana, mutta tämä houkutti enemmän. :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää sukan alku. Minä olen itselleni yrittänyt sanoa etten tarvitse tuota kirjaa, mutta kovasti se houkuttelee.

  Blogissani olisi sinulle haaste. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sen saa lainattua kirjastosta? ;) Kiitos haasteesta! Kävin lukemassa sun Blogin tarinaa ja aika paljon samoja mietteitä mullakin.

   Poista
 4. Minäpä olin Snurressa julkkareissa ja sain kirjan kun osallistuin testineulontaan alkuvuodesta. On noissa Loistavat Niityt-sukissa niin mun lempiväriä että melkein pakko saattaa kanssa puikoille. Kunhan tässä yhdet kirjoneulesukat saan alta pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkkareissa oli varmasti hauskaa ja paljon oli mukana mielenkiintoisia ihmisiä, monessa blogissa onkin jo saatu niihin kurkistaa. Nää on kyllä niin ihanat, että ota ihmessä puikoille. Vähän jouduin viikonloppuna purkamaankin mutta muuten työ on edennyt varmaan tahtiin eteenpäin. :)

   Poista
 5. Aivan ihanat sukat tulossa! Sinun kirjoneuleesi on kyllä huippua. Minähän en voi edes ottaa kuvaa keskeneräisestä kirjoneuleesta, se kun pitäisi pingottaa jotta saisi minkäänlaista käsitystä kuviosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paljon on tehtyjä tunteja takana kirjoneuleen kanssa ja tekemällähän oppii. :) Hienot kirjoneulesukat sinäkin sait Tourilla aikaiseksi ja eikös vanha sääntö ole, ettei keskeneräistä työtä saa arvostella? ;)

   Poista
 6. Oo, miten upeat sukat tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Sanna! Odotan jo että pääsen näitä ensi talvena käyttämään - tosin pitää varmaan sitten käydä ostamassa sukkiin sopivat kengätkin! :)

   Poista