lauantai 15. elokuuta 2015

Tiskirättejä ja suuria suunnitelmia

Tämmöisiäkin on joskus kesän kuluessa tullut tehtyä.


Sinänsä ei mitään sen erikoisempaa kuin pari virkattua tiskirättiä, mutta ajattelin silti esitellä, kun mallivirkkaus on mielestäni aika kivan näköistä. Ohje löytyy esim. täältä. Langat on bambu- ja puuvillalankojen jämiä.


Viime viikkoina olen työskennellyt parin huvin parissa, niistä toinen ei ole vielä valmis ja toista en voi vielä esitellä. Lähiaikoina siis huivipostauksia tiedossa.

Eilen kävin Puikkomaisterin Sukkakirjan jatkojulkkareilla Lapasessa ja samalla piti tietysti myös hommata kyseinen kirja, kun kerran oli mahdollisuus saada se oikein omistajakirjoituksella varustettuna. Ja tänään olen sitten ihastellut ja selaillut sitä ees ja taas ja pähkäillyt, minkä mallin aloittaisin ensimmäisenä. Pirkot vai Loistavat Niityt? Ja mitkä värit? Monta sukkamallia aion kirjasta toteuttaa, sormet syyhyäisi aloittaa kaikki heti!

6 kommenttia:

 1. Tuohan on kivannäköistä sik-sak-virkkausta. Laitan ohjeen muistiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöisiä on kiva joskus tehdä, kun haluaa isojen töiden välissä jotain nopeasti valmista! :)

   Poista
 2. Tuli juuri tarpeeseen. Juuri mietin, että tarttiskos nyt tehdä joku pikkutytön vaikka Tiskirätti. Nyt kun tämän näin niin ei muuta kuin ohjeen klikkaus ja tekemään. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. En oo vielä ottanut näitä käyttöön, mutta yleensä oon kokenut tämmöiset ilmavat mallit myös hyviksi käytössä.

   Poista