maanantai 12. lokakuuta 2015

Kuubalais-islantilainen neulesetti

Vastavalmistuneesta pikkutytön islantilaisneuleesta jäi lankoja yli sen verran, että arvelin niiden riittävän vielä pipoon. Langat riittivätkin juuri sopivasti. Toteutin pipon 2,5mm:n pitkäkaapelisella pyöröpuikolla magic looppia käyttäen ja sepä tuntuikin pipon tekoon erittäin käyttökelpoiselta tekniikalta; alusta asti oli helppo sovittaa pipoa päähän toisin kuin pipopuikolla tehdessä.

Inspiraatio pipon kuvioon tuli Nikki Jonesin Cuba Street-piposta ja kavennukset tein vanhaan tuttuun Raituli-tyyliin. Tupsunkin tein, kun pieni pipopää sitä toivoi ja keltaista lankaa oli onneksi vielä vähän jäljellä.


Pitää oikein mainostaa tätä Dropsin Cotton Merinoa siitä, että tämä lanka ei kutita yleensä todella kutiamisherkkää lasta. Kerrankin villatakki ja pipo puetaan päälle mielellään; typy kertoi pitäneensä näitä tänään päiväkodissa sisälläkin koko päivän. Eli vaikuttais tykkäävän. :)

11 kommenttia:

 1. Paras kiitos Äidille - lapsi pitää neuleita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Olen niin iloinen, kun tyttö on aidosti tykännyt näistä ja käyttänyt niitä joka päivä valmistumisesta saakka!

   Poista
 2. Hurjan kaunis setti, upeat värit <3

  VastaaPoista
 3. Kiva kun langat riitti. Tosi kiva setti :)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset Satu, Katju ja haaveileva polku! Näin iloisia värejä kelpaa tosiaan katsella, piristää syksyn pimeitä aamuja. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanaiset kosotäti, Niina, Merru ja Kaisa! :)

  VastaaPoista