keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Hirvimiehen metsäsukat

Novitan uudessa sukkalehdessä on Minna Metsäsen kirjoneulemalli, Metsäretki. En tiedä esittääkö siinä seikkaileva eläin poroa, hirveä vai luppakorvaista koiraa, mutta koska tein sukat isälleni ja isä on hirvimiehiä, niin nimesin sukat hirvisukiksi.

Ohje oli oikein selkeä ja joutuisa tehdä, tosin käsialateknisistä syistä tein sukat huomattavasti vähemmillä silmukoilla kuin ohje suositteli (saman seikan olen usein huomannut Minna Metsäsen ohjeissa - käsialamme eivät selkeästi mene yksiin). Pohjaväri on Gjestalin Maijaa ja vaaleanharmaa kuviolanka Viking Vilmaa.Kuva on hirveä johtuen siitä, että se on otettu keskellä yötä jouluaattoa edeltävänä yönä. Toisaalta sukan kuva myös esittää hirveä, saisko tästä jonkun aasinsillan, että kuvan kuuluukin olla hirveä? (Eh heh.)

11 kommenttia:

 1. Aivan ihanat sukat ja kerrassaan hirveän hyvä kuva :D Kaunis kuvio, täytyis varmaan hankkia tuo sukkalehti itsellekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkalehdessä on pari muutakin ohjetta, joihin täytyy ajallaan palata. Suurin osa jää toki tekemättä, mutta niinhän se lehtien kanssa aina on.

   Poista
 2. Kivat. Tulee kyllä metsäretki mieleen... Ihan hyvät nuo on, ei siis hirveät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minusta näissä on hauska, kun on useamman mallisia puita, tulee oikea metsä mieleen.

   Poista
 3. Kiva väriyhdistelmä. Olen pohtinut tuota mallia itsekin, vaikkei se ihan sellaisenaan iske. Joku sovellutus vois toimia... (: Itsehän poimin tuon yläosan kuviot niihin joulukalenterisukkiin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkaamassa sukkiasi, tosi kivat! Tohon jalkapöytään vois vaikka toistaa osan näistä samoista kuvioista.

   Poista
 4. Hauska malli. Pitääkin ottaa talteen metsästäjän lahjaa varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli sopii kivasti metsästäjälle, toki muillekin metsässä liikkuville. :)

   Poista
 5. Näitä sukkia olen itsekin vähän sillä silmällä sukkalehdestä vilkuillut. Kaipa ne hirvet on nuo otukset :)

  VastaaPoista