lauantai 5. joulukuuta 2015

Joulukalenterivaihto-kalenteri

Viime vuoden joulukalenterivaihto oli niin mukava kokemus, että tänä vuonna ei tarvinnut edes miettiä osallistumista; lähdin tämän vuoden vaihtoon mukaan ilman muuta. Sain oman joulukalenterini jo hyvissä ajoin ennen joulukuuta, mutta olin kiltti enkä kurkkinut yhtään ennen joulukuun ensimmäistä päivää. ;)


24 pakettia oli laitettu kangaskassiin, johon on painettu joulukuusen kuvia ja kassi oli vielä sidottu kahvoista kiinni suloisilla sydännaruilla. Kun tämän viikon tiistaina sitten avasin kassin, niin sieltä paljastui niin ihanasti käärittyjä ja koristeltuja pikkupaketteja, että melkein liikutuksen kyyneleet nousi silmiin. Jokainen paketti on hiukan erilainen ja monessa on lisäksi jokin juju, kuten nyt yläkuvasta voi havaita. Esimerkkeinä huovutettu sydän, kilikello ja pieni piparimuotti paketin koristeina. <3


Ensimmäisen päivän luukusta paljastui itsetehty virkattu heijastin. Se on koristanut talvitakkiani siitä saakka, vain valokuvaa varten irrotin sen väliaikaisesti. Seuraavien päivien yllätykset on olleet yhtä ihania. Kiitokset parilleni ihanasta kalenterista! <3

5 kommenttia:

 1. Missä tällainen vaihto on ollut? o_o Olisin ehdottomasti lähtenyt mukaan! Ensi vuonna sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näppituntuma-blogin Amria on tämän järjestänyt nyt ainakin näinä kahtena vuotena. (Tekstissä suora linkki.) Toivottavasti tämä tulee taas ensi vuonna! :)

   Poista
 2. Minä olin viime vuonna mukana kalenterivaihdossa, ihan hauska juttu. Tänä vuonna en tullut kuitenkaan lähteneeksi. Nyt olen ahertanut Lentävän lapasen ja Lankaa mutkalle blogin joulukalentereissa. Jännä juttu tämäkin :)

  VastaaPoista
 3. Tulikin virhe edelliseen. Ei Lankaa mutkalle-blogi vaan Missä neuloimme kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molempia noita sun mainitsemia kalentereita olen katsellut kaihoten, että olisi mukava osallistua. Mutta nyt on niin monta joululahjaa vielä kesken (=aloittamatta), että ei uskalla ottaa ylimääräistä. Josko ensi joulu olisi se, kun kaikki lahjat on valmiit jo marraskuussa ja joulua odotellessa voisi vaan omaksi ilokseen tehdä! :)

   Poista