perjantai 8. tammikuuta 2016

Alpo-kissa

Siinä missä muut lapset toivoivat joululahjaksi jotain lämmintä ja käytännöllistä, niin nuorimmainen iski silmänsä netissä näkemäänsä virkattuun pehmokissaan. Joka oli saatava vihreänä.


Ostin kissaa varten Dropsin Parisia, kun ajattelin että puuvillalanka olisi sopiva materiaali pehmoleluun. Mutta Parisista lähti langan paksuuden takia muodostumaan paljon isompi kissa kuin olin ajatellut, joten piti kaivella omia varastoja, että mitäs muuta vihreää sitä löytyisi. No 4-säikeistä Regiaa löytyi. Näin kissasta tuli sopivan pieni ja siro.


Kissa valmistui ja sai nimekseen Alpo. Risto Räppääjä -kirjoja lukeneille tai leffoja katsoneille valjennee nimen tausta. :)

9 kommenttia:

  1. Kiitokset kaikille kommenteista! :) Parasta tämmöisissä töissä on oikeastaan nähdä, kun ne pääsevät käyttöön, joko leikkeihin tai unileluksi. Ja tämä on päässyt molempiin. :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana Alpo!! Meillä tyttö toivoi kovana Risto Räppääjä -fanina Alpo-kissaa ja Nelli Nuudelipää -mekkoa joulupukilta ja itse olen täysin käsityötaidoton... :( Onkohan joku, joka tekisi tällaisia tilauksesta? Tai suostuisitko itse tekemään?

    VastaaPoista