maanantai 30. syyskuuta 2013

Syksykuu on sukkakuu

Syyskuun viimeisen päivän kunniaksi teen välipäivityksen Sukkasadon tilanteesta omalta osaltani.

Syyskuun aikana on meikäläisen puikoilta siis syntynyt viisi paria sukkia; kolmet naisten, yhdet miesten sekä yhdet lasten sukat. Alunperin asetin itselleni tavoitteeksi kutoa syys- ja lokakuun aikana yhteensä jopa kuudet sukat. Nyt näyttää siltä, että tavoite on ylittymässä kirkkaasti, joten pitänee asettaa uusi tavoite. Uusi tavoite olkoon, että neulon lokakuussa vielä ainakin kolmet sukat lisää, jolloin kokonaistavoite nousee kahdeksaan.

Ja miksikö kuvakollaasissa sitten on kuudet sukat? No siksi, että nuo ensimmäiset apilasukat ovat kyllä valmistuneet syyskuussa, mutta niiden tekeminen oli aloitettu jo elokuussa, joten niitä ei voi laskea mukaan varsinaiseen Sukkasatoon. Ja koska unohdin tämän seikan kuvamuokkausta tehdessäni, niin tekstin ja kuvan välillä on nyt selkeä epäsuhta. :)


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 2. Kiva kun olit käynyt kommentoimassa. Kysyit niiden tynkäsäärystimien pituutta. Siinä noin 20cm luulisin. Lähtivät eilen tytön mukana ja jäi mittaamatta, vaikka ajattelin että joku kuitenkin kysyy.
  Sinä sitävastoin olet ollut ahkerana ja kauniitakin ovat sukkasi. Minäkin tykkään neuloa kirjoneuletta. Kauniita minäkin tykkään tehdä, vaan nyt en ole saanut oikein mitään aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta! Mulla on yksi kerä samaa lankaa laatikossa kuin ne sun punaiset säärystimet ja säärystimien teko ollut myös mielessä, siksi kyselin. Ne punaiset oli tosi herkulliset! Ehkä yhdistän siihen vähän jotain muuta väriä, niin riittää vähän pidempiin.

   Poista
 3. Onpa ihania sukkia!

  VastaaPoista