maanantai 26. toukokuuta 2014

Terveisiä helteiseltä veneveistämöltä

Veneet on veistetty langasta ja veisto tapahtui virkkuukoukulla. En ihan tarkkaan muista mihin tarkoitukseen näitä alunperin ajattelin, teki vaan mieli kokeilla tehdä tämmöinen.


Helle vissiin on laittanut pään vähän pehmeäksi viime päivinä, kun toiminta on ollut vähän vähemmän järjellisesti ohjautunutta. Esimerkiksi nyt nämä veneet. Näin kuvan tämmöisestä pienestä veneapplikaatiosta jossain ja aloin siltä istumalta virkata sellaista ilman ohjetta. (Tuo kuvan pieni vihreä.) Veneestä tuli vino, keno ja muutenkin hutera, joten tässä vaiheessa päätin etsiä ohjeen. Joka löytyi todella helposti Bunny mummyn blogista kuvien kera. Voin vaan ihmetellä itseäni, miksen etsinyt ohjetta alunperinkin.

Sitten oli tuon punaisen veneen vuoro ja lopputulos olikin ohjeen kera paljon parempi. Tässä vaiheessa tajusin, että 7 veljestä on aivan liian paksu ja muutenkin väärän tyyppinen lanka tämän tyyppiseen työhön. Mutta kun sitä sattui olemaan kaikkein lähimpänä saatavilla juuri silloin aloitushetkellä. Ja vielä sitten toisenkin veneen aloitushetkellä... Eli molemmat laivat on ihan liian isoja ja tönkköjä käytettäväksi juuri mihinkään järkevään.

Mutta tulipahan harjoitusta; jos joskus myöhemmin tarvitsen veneapplikaatiota johonkin oikeaan tarkoitukseen, niin osaanpa sitten tehdä sellaisen.2 kommenttia:

  1. Kivat veneet. Tuli mieleen että tuollaiset voisivat sopia esim hääkorttiin, laineita vielä lisäksi :)

    VastaaPoista