torstai 28. toukokuuta 2015

Kolmen kaverin jädepipokilpailu

Lentävä lapanen ja Kolmen kaverin jäätelötehdas järjestivät tänä keväänä kilpailun, jossa kilpailijat saivat suunnitella jätskitehtaan tyyliin sopivan pipon tai huivin. Tuomaristo oli arvovaltainen, sillä siinä istui jätskitehtailijoiden ja Lentävän lapasen Tarjan lisäksi Handun Ilona Korhonen, Coston Anders Bengs sekä raadin puheenjohtajana ihanista Virkkuri-kirjoista tuttu Molla Mills.

Eilen julkaistiin kilpailun voittajat Lentävässä Lapasessa ja palkinnot jaettiin neljässä eri sarjassa; Paras kesäpipo, käytännöllisin ja parhaiten myös miehille sopiva pipo, hauskin hassuttelupipo sekä taidokkain pipo. Oma piponi Cherry on a top valittiin taidokkaimmaksi. Oi sitä tunnetta, kun kaahotin paikalle kiireisen työpäivän jälkeen ja kuulin voitosta. Tuli samanaikaisesti vähän hämmentynyt ja hämmästynyt, mutta myös suunnattoman iloinen ja onnellinen olo.  Kiitos kovasti järjestäjille ja tuomaristolle!

Kilpailutyössäni on esiteltynä Kolmen kaverin jätskimakuja tutuissa oranssinvärisissä jäätelömaljoissa: vaniljaa, suklaata, mansikkaa, mustikkaa, vadelmaa ja lakua. Ja kaiken kruunaa kirsikka annoksen päällä. Harmaan pohjavärin valitsin siksi, että pipo sopisi myös miesten käyttöön.

Kuvassa kilpailupiponi Cherry on a top viriteltynä ilmapallon päälle. (Vinkkinä Lentävän Lapasen leideille; jos ette saa lainattua tarpeeksi irtopäitä kaikille kilpailupipoille, niin ilmapallokin toimii.)

Palkinnothan olivat aivan ihanat! Sain heti mukaan kassillisen lankaa ja myöhemmin vielä toimitetaan laatikollinen Kolmen kaverin jäätelöä. Nam ja nam!

Kilpailu yleisön suosikista jatkuu vielä 6.6 saakka Lentävän lapasen Facebook-sivulla. Siellä on äänestäjillekin luvassa lankapalkintoa, joten jos olet Facebookissa niin kannattaa käydä valkkaamassa oma suosikkisi ja tykätä. :)

18 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea voitosta, piposi on tosi upea.

  VastaaPoista
 2. Ihana pipo! Ja onnea voitosta. Tuo kolmen kaverin jäätelö on muuten älyttömän hyvää. Harmi, kun se on niin kallista, ettei raaski usein ostaa. Mutta kun haluaa nautiskella, niin ehdottomasti ostan Kolmen kaverin korvapuusti-jäätelöä. Niin hyvää kahvin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Korvapuustijäätelö on minunkin suosikkini, vaikken sitä pipoon laittanutkaan.

   Poista
 3. Onnittelut voitosta! Tosi kivan pipon olet ideoinut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meidän Tour de Sock -tiimiin tuli muuten toinenkin voitto, sillä paras kesäpipo oli Tertun käsialaa.

   Poista
 4. Onnea vielä Tiia ja kiitos vinkistä. Ilmapallot löytyivät ja kohta ne on ikkunassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista ja kun aina jaksatte järjestää kaikkea hauskaa! :)
   Ilmapallon kanssa tuli pingotettua ja kuvattua, kun piponi valmistui vapun jälkeen, jolloin ilmapalloja lojui sopivasti pitkin taloa. ;D

   Poista
 5. Onneksi olkoon!
  Kävin äänestämässä ;-)

  VastaaPoista