tiistai 28. heinäkuuta 2015

Tour De Sockin jälkeen

Nyt on parin kuukauden koitos takana päin ja kaikki Tour De Sockin sukkaparit valmiina. Lopullista sijoitustani kilpailussa en vielä tiedä, mutta arvelen, että jossain sadannen sijan hujakoilla mennään.

Tässä vielä kaikki Tourilla valmistuneet sukkani yhteiskuvassa. Nyt ne ovat jo lentäneet hetkeksi pesästä, sillä toimitin ne eilen Lentävään Lapaseen näyttelyä varten. Lentävässä Lapasessa lentääkin elokuussa vaihteeksi sukkia!


Olen kisaan tosi tyytyväinen; kaikki parit valmistuivat ajoissa, opin hurjan määrän uusia asioita ja tutustuin moneen älyttömän kivaan ihmiseen. Suomalaisten menestys sai tuntemaan kansallisylpeyttä; sekä yksilökisan että tiimikilpailun voittajat olivat suomalaisia.

Melkein tässä  meinaa uhata kovan koitoksen jälkeinen tyhjiö... mutta vain melkein, sillä nyt on uutta puuhaa sukkanäyttelyn järjestelyn merkeissä. Eilen aloitettiin porukalla sukkien plokkausta ja suunniteltiin ensi lauantaina avattavaa näyttelyä. Aika vino pino sukkia kahdelta Lapasen joukkueelta tosiaan on syntynyt! (Eikä tässä ole vielä edes kaikki.) Sukat on nähtävillä Lentävässä Lapasessa alkaen 1.8 elokuun ajan.


Tässä vaiheessa on paikallaan kiittää mukana olleita: Iso kiitos Lentävän Lapasen Tainalle ja Tarjalle kun houkuttelitte meidän mukaan. Kiitos kaikille tiimiläisille ja chear leadereille kannustuksesta, yhdessä neulomisesta, pähkäilyavusta ja ennen kaikkea hauskasta yhteisestä kokemuksesta. Kiitokset myös kisan järjestäjille, kanssakilpailijoille (erityisesti Kaheleille!) ja tietysti myös teille kisaa blogissa seuranneille ja kannustavia kommentteja lähettäneille lukijoille.

Ensi vuonna sitten taas kisataan - ja elokuussa ehkä nähdään Lentävässä Lapasessa! :)

18 kommenttia:

 1. Huikea tulos kyllä ja mikä määrä ihania, värikkäitä ja taidokkaasti tehtyjä sukkia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sukkakasa oli kyllä livenä ihan mahottoman herkullisen ihanan näköinen! :)

   Poista
 2. Laadukkaita, taidolla tehtyjä sukkia. Onnittelut, hieno saavutus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä tuli tosiaan monta taitoa lisää matkan varrella. :)

   Poista
 3. Ihailen kyllä tuota kisasuoritusta! Itse pitäisi tehdä akuutisti sukkia, ja neulon ihan kaikkea muuta :D . Hieno kokoelma sukkia sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja varsinkin tuo koko joukkueen sukkakokoelma on upea. Tsemppiä akuuttiin sukantekoon! :)

   Poista
 4. Upeita sukkia kaikki! Minustakin oli kiva olla mukana. Toivottavasti ensi vuonna meitä suomalaisia osallistujia on vielä enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Eiköhän suomalaiset ensi vuonna ole vielä innokkaammin mukana, tässä jo kansallishuuma nostaa päätään kun menestys on ollut suomalaisilla niin hyvää! :)

   Poista
 5. Aivan mahtavia sukkia! Upea saavutus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä tuli oma tavoite kyllä ylitettyä, sillä muistaakseni ajattelin etukäteen että jos yhden pisteen saisin per etappi ja tulihan niitä pisteitä vähän enemmänkin. :)

   Poista
 6. Mahtava sukkasetti sulla, onnea! Ikävää, kun en pääse Lentävän Lapasen tapaamiseen huomenna, teillä on varmasti kivaa!

  VastaaPoista
 7. Upea Tour De Sock kavalkadi. Kerta kaikkiaan upeita töitä ja taidolla tehty.

  VastaaPoista
 8. Kiva nähdä Sinut "livenä" eilen Lentävässä Lapasessa. Olipa hieno sukkanäyttely.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Näyttelystä tuli omastakin mielestä hurjan kiva! Ei siinä tietysti paljon yllätyksiä ollut muille kisassa olleille, mutta toivottavasti muut Lapasessa kävijät saa uusia ideoita ja inspiraatiota erilaisiin sukkiin. :)

   Poista
 9. Ihana sukkakasa toinentoistaan hienompia. Suurkiitos näyttelyn pystytyksestä ja ideoinnista! Siitä tuli kyllä hieno ja TiiQ kruunasi tilaisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan huippu kivaa olla mukana! Ja tavata tosiaan mielenkiintoisia ihmisiä, mukaan lukien pari suomalaista omaa suosikki-neulesuunnittelijaa... Mahtavia tilaisuuksia tarjoutui tämän kisan myötä mitä ei ollenkaan olisi osannut etukäteen ajatella!

   Poista