torstai 28. joulukuuta 2017

Sheltti-sukat

Koira-teema jatkuu. Kun nuorempi tytär huomasi, että olen tekemässä isosiskolle chihu-sukkia, niin hän keksi että hänpä haluaakin sitten sheltti-sukat, perheen toisen koirajäsenen kunniaksi.


Norjalaisen Jorid Linvikin ohjekaupasta sattui sheltti-sukkien ohje löytymään, joten toki päätin tämänkin toiveen toteuttaa.


Sukat neulottiin varresta varpaisiin ja kantapää neulottiin jälkikäteen. Malli on hieno ja yksityiskohtainen; varressa koiran luita muistuttavat ornamenttikuviot, jalkapöydällä melkeinpä valokuvamaisen tarkka sheltin kuva, kantapäässä sydän ja teksti ja jalkapohjan alla suloinen tassun jälki.


Ohjeen alkuperäisessä tekstissä luki norjaksi sheltie, mutta suomensin toiseen sukkaan sanan sheltti ja toiseen tuli koiramme nimi.


Näitä oli hyvin kirjoitetun ohjeen kera ilo tehdä - ja oli jouluaattona myös ilo nähdä miten pidetty lahja tämä oli saajalleen. <3

7 kommenttia:

 1. Ihanat sukat! Ja yksi hauskuus lahjaksi neulomisessa on juuri se, kun näkee, miten saaja ilahtuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin, se onkin just se, miksi lahjatoiveita on kiva toteuttaa. :)

   Poista
 2. Kivat sukat on nämäkin koirasukat!

  VastaaPoista
 3. Vasta noita chihua sukkia ihailin ja nyt on jo toiset hienot koirasukat. Kauniit ovat ja olis ihme jos ei ois olleet tykätty lahja.
  Mukavia loppuvuoden päiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja kiitos samoin, mukavaa vuodenvaihdetta sinullekin! :)

   Poista
 4. Hei, oliko ostamasi ohje sellainen, missä myös lapaset ja pipo? Ja lapasissa myös teksti "Sheltie"? Kysyn koska siellä sivulla vähän vajaa kuvaus myytävästä ohjepaketista...

  VastaaPoista