lauantai 2. toukokuuta 2020

Uskollinen koira-ystävä

"Äiti, huomasin muuten just, että mun sun tekemien pehmoeläinten kokoelmasta puuttuu koira". Näin totesi tyttäreni tässä muutama päivä takaperin. Oikeastaan aika outoa, etten ole koirapehmoa hänelle ennen tullut tehneeksi, sillä hän on niin koira-ihminen kuin vain voi olla. Mutta epäkohta piti tietysti korjata.


Tyttärestä on tässä etäkoulun aikana kehittynyt aikamoinen velho tiedonhaussa netistä ja enkkukin nelosluokkalaiselta jo vähän taittuu, niinpä koiraohje löytyi hänen toimestaan Ravelryn ohjehausta alta aikayksikön. Loyal Puppy on brittiläisen Amanda Berryn suunnittelema neulottu koiranpentu.


Ohjeessa oli paljon asioita, joista en oikein pitänyt. Ihan lähtien siitä, että kaikki suljetuiksi muodoiksi tarkoitetut kappaleet neulotaan tasona ja suljetaan parsimalla reunat yhteen. Ei kovin kätevää eikä siistiäkään. Mutta en ollut sovellustuulella, joten tein kaiken ihan ohjeen mukaan. Ärsytys liittyi kuitenkin enemmän tekotapaan kuin lopputulokseen; söpö koira tästä tuli joka tapauksessa. Ehkäpä tyttären pehmo-kokoelma on nyt valmis. :)

4 kommenttia:

  1. Oi, onpa hän suloinen! Mutta koira on laumaeläin, joten muutama koirakaveri ei varmaan olisi pahitteeksi..
    *
    Sorry, tajusin juuri kähveltäneeni blogisi nimen päivän postauksen otsikoksi. Tahaton teko pitkän sukkakutimettoman kauden jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota laumaeläin-pointtia en kyllä kerro tyttärelle! 😀 Vaikka onhan meillä laumaa myös parin oikean verran täällä olemassa. 😊 Eipä "kähvellys" mitään haittaa, ihan yleinen sanontahan on kyseessä. Kiva että oot löytänyt sukkien kutomisen nautinnon takaisin. 💕😘

      Poista
  2. Oi, miten ihana pehmokoira <3 Ohjeita voi soveltaa tahi mennä ohjeen mukaan. Lopputulos on ihana!
    Hyvää vappuviikonlopun jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ❤ Yleensä sovellan tämän tyyppisissä jutuissa, mutta nyt en jaksanut yhtään ajatella. 😀

      Poista