sunnuntai 14. elokuuta 2022

Powerflowermai

Saksalainen Ducathi on yksi tämän hetken suosikkisuunnittelijoistani, erityisesti viehättävät hänen upeat kirjoneulesukka-mallinsa. Alkukesästä ostin hänen neljän mallin e-kirjansa, Powerflowerclub, josta tämä on ensimmäinen valmistunut sukkapari.

Toukokuun nimikkomalli, Powerflowermai, on perinteisen sievä kukkasukkamalli. Toteutin sen Regian 4-säikeisellä sukkalangalla hyvin matalan kontrastin väreillä. Alkuun tuntui, ettei kuvio erotu ollenkaan, mutta lopputuloksesta tykkään tosi paljon ja varmasti uskaltaudun matalakontrastiset värit valitsemaan toistekin. Paitsi että olihan tämä silmille aika raskas työ eikä edennyt ihan yhtä joutuisaan kuin kirjoneuletyöni yleensä. Ei vaan jaksanut työskennellä tämän parissa kovin pitkään kerrallaan.

Ducathin muiden mallien tapaan ohjeessa on yksi silmukkamäärä ja kokoa voi vaihtaa puikkokokoa säätelemällä.

Mallissa on kauniita yksityiskohtia, kuten pohjan kiilakavennuksen suloinen kukkakuvio. Myös varren joustinneuleessa sekä kärkikavennuksissa on omat hauskat erikoisuutensa. 

Olen jo siirtynyt kohti saman e-kirjan kesäkuun mallia, eli kukkaisteema jatkuu. Tällä kertaa tosin vähän korkeamman kontrastin väreissä, joten odotan työn etenevät hiukan nopeammin.

4 kommenttia: