sunnuntai 25. syyskuuta 2022

Powerflowerjuli

Viimeisenä Powerflowerclub e-kirjan mallina neuloin Powerflowerjuli sukat. Kyseessä on saksalaisen Ducathin suunnittelema kokoelma, joka pitää sisällään kolme sukkamallia ja yhdet kämmekkäät. Näissä sukissa toistui Powerflower-kämmekkäitten teema ja itseasiassa tämän mallin lehtiköynnöskuvio oli myös koko kokoelman yhdistävä tekijä, sillä kahdessa muussa sukkamallissa sama köynnös löytyy pohjan kuviosta.

Päädyin käänteisiin väreihin (eli tummaan pohjaväriin) sattuman kautta, kun valitsemani vaalea liila ja siniharmaa muodostivat vähän turhankin matalan kontrastin valkoisen pohjavärin kanssa. Vaikka matalan kontrastin kirjoneule on ollut tämän kesän ihastukseni, niin rajansa kaikella! 

Pohjaväri on Regian ihanaa premium silk silkkisukkalankaa ja kuviovärit Regian tavallista nelisäikeistä sukkalankaa sekä Onionin Nettle Sock nokkossukkalankaa. Aika monta eri kasvikuitua siis sain sovitettua samaan sukkaan. :)


Kaiken kaikkiaan olen nauttinut tämän kokoelman neulomisesta ja saatan osan malleista neuloa vielä eri väreissä uudestaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti