sunnuntai 5. marraskuuta 2023

Always Coffeetime

 Neuloin Jaana Talvitien suunnittelemat, ihanat Always Teatime sukat, mutta itselleni teema on kylläkin Aways Coffeetime. :D Sukat olivat oikein rentoa neulottavaa. Kun oli saanut yläreunan kupposet neulottua, niin sai lasketella yksinkertaista mutta silti näyttävää kirjoneuletta sukan loppuun. 

Malissa on kokovaihtoehtoja neljä (64-72-80-88 silmukkaa). Tein nämä 72 slmukalla ja 2mm:n puikoilla. Ohjeen mukaan olisi tehty ristiin vahvistettu kantalappu, mutta tein tavallisen vahvistetun kantalapun ihan vain siksi, koska luin ohjetta huolimattomasti ja painelin neuloen vauhdilla eteenpäin vanhasta tottumuksesta.


Ohje oli muuten oikein hyvä ja selkeä, mutta siinä ei ollut mallikuvan mukaisille sivussa oleville kiilakavennuksille kaaviota, vaan kiilakavennusten silmukoiden asettuminen oli jätetty neulojan itse pähkäiltäväksi. Pohjaan asettuvaan kantakiilaan oli erillinen ohje. Neuloin sukkaa automatkalla eikä kapasiteetti riittänyt kuvion asettumisen laskemiseen, joten tein kiilan pohjaan. 

Olen lopputulokseen tyytyväinen ja pidän tästä mallista kovasti; hyvä lahjaidea jollekin kahvin, teen tai kaakaon rakastajalle, joka on totuttu näkemään höyryävä kuppi kädessä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti