lauantai 12. joulukuuta 2015

Kisukirjanmerkki ja serviettiaskartelua

Joulukalenterivaihdossa tein tietysti itsekin joulukalenterin parilleni, joka on tänä vuonna Sukkia ja suklaata -blogin wiivuska. Unohdin ottaa kuvan valmiista kalenterista, mutta esittelen tässä muutamia joulukalenteriyllätyksiä, joita wiivuska on varmastikin jo avannut omasta vaihtokalenteristaan. :)


Hiljattain olen löytänyt servietti-askartelun ja sen voi huomata näistä joulukalenteriluukuista.

Päällystin servietillä pari sydänrasiaa pikkuyllätyksiä varten sekä muistivihon. Lisäksi tein vihkon seuraksi kisukirjanmerkin samaan tyyliin kuin aiemmin tyttärelle.


Serviettiaskartelu on tosi hauska uusi löytö, sillä hienon lopputuloksen saa aikaan helposti. Käytin näissä serviettilakkaa, mutta kuulin jonkun kertovan, että tavallinen paperiliimakin kävisi.

6 kommenttia:

 1. Kivoja yllätyksiä olet laittanut. Minäkin olen haaveillut tuosta serviettiaskartelusta mutta en ole saanut aikaiseksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yllättävän helppo juttu. Minäkin tätä vuosikausia haaveilin ennen kuin otin ja opettelin. :)

   Poista
 2. Aika ihania ylläreitä <3 Servettitekniikka- kokeiluissani olen aina saanut joko servetin repeämään tai sitten työhön on jäänyt kupruja. Pitänee yrittää vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Näissä pitää mun mielestä ollakin vähän kupruja. ;) Jos lakkaa laittaa tarpeeksi "märästi", niin rutut kyllä painuvat sillä tavalla litteiksi että ne näyttävät kuuluvan asiaan. Ja ennen päällimmäistä lakkakerrosta kannattaa antaa pohjalakan kuivua kunnolla, niin ei tule repeämiä. (Tämmöisiä aloittelijan havaintoja.)

   Poista
 3. Kiitos jo avatuista luukuista =) Mietinkin että olitkohan "tehnyt" vihkon itse... =) täytyypä tutkia tuota servettiaskartelua kun saa joulukiireet pois =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hauska ja nopea tapa tuunata juttuja, jos ei ehdi ihan kokonaan tehdä itse. :) Olen joskus kokeillut kirjansidontaakin, mutta se oli pitkä ja työläs prosessi; tämmöinen valmiin tuotteen "piristäminen" sopii paremmin aikatauluihin. ;)

   Poista