keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Pieni neulakirjanen

Tässä tulee vielä viimeinen joulukalenteripaljastus. Olen pitkään katsellut ihaillen Pinterestissä kuvia suloisista huovasta tehdyistä, yksityiskohtaisin koristeluin kirjailluista neulakirjasista. Joulukalenterivaihtoon päätin toteuttaa jonkinlaisen version.


Tästä ei toki tullut niin hieno ja monimutkaisesti koristeltu, kuin jotkin Pinterestin versiot (osa noista on oikeasti ihan uskomattomia!), mutta olen silti tyytyväinen, sillä omilla kirjailutaidoillani tämä on varmastikin paras mahdollinen lopputulos.


Toteutin kaikki muut osat käsin ompelemalla, mutta kansilehden taustakankaaksi laitoin Tigerin liimakangasta, joka sopi mielestäni tarkoitukseen hyvin. Kannen nyörit pamikoin kolmella ohuella säikeellä puuvillalankaa; sitä voi jo hyvällä syyllä kutsua näpertelyksi.


Kun paljon neulon ja virkkaan, niin tämmöinen pieni ompelutyö oli vaihteeksi kivaa tekemistä. Mutta täytyy ehkä uusia silmälasit ennen seuraavaa kertaa!

Joulun jälkeen palataan sitten joululahjapaljastuksin, mutta nyt:
RAUHALLISTA JA IHANAA JOULUNAIKAA KAIKILLE! <3

4 kommenttia:

  1. Onpa kiva neulakirjanen. Tuollaiselle on varmasti käyttöä. Oikein ihanaa ja rauhallista joulua myös sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Tulipa sievä :) Itse olen kans tehnyt tuollaisen yhtenä vuonna Sny-parilleni joululahjaksi ja aikomus oli tehdä itsellekin, mutta en ole sitten saanut aikaiseksi. Tarvetta kyllä olisi :)

    VastaaPoista
  3. Vau onpas tuo upea! Ei ole tullut mieleenkään että neulat voisi säilyttää noinkin, siitäpä sainkin idean tai pari.. ;)

    VastaaPoista