lauantai 19. marraskuuta 2016

Merihevos-lapaset

7-vuotias tyttäreni ihastui Hippocampus-lapasiin nähtyään kuvan netissä. Uusille lapasille on lapsilla aina tarve käsien kasvaessa kovaa vauhtia ja malli on omaankin silmääni tosi kiva, joten laitoin nämä puikoille.


Pohjavärin lankana on vihreä liukuvärjätty Zauberball ja kuviovärinä punasävyinen Katia Darling. Puikoiksi otin 1,5mm:n metalliset sukkapuikot, joista olen ruvennut viime aikoina tykkäämään pelottavan paljon; löysän neulekäsialani vuoksi moni ohje on aiemmin tuntunut mahdottomalta ison silmukkamäärän vuoksi, mutta noilla pikkuruisilla puikoilla nämäkin onnistuivat ja vielä lapsen koossa. Tosin muokkasin myös silmukkamäärää vähän alaspäin, koska ohje oli aikuisten lapasille.


Lapasista tuli oikein kivat. Merihevosen lisäksi tykkään erityisesti tuosta meren aaltoja muistuttavasta laineilevasta rannekeosasta.

Sen verran salaa onnistuin nämä neulomaan, että päätin säästää joulupakettiin. Vaikka pehmeät paketit ei välttämättä ole lapsille aina niitä mieluisimpia, niin kyllä näin söpöt merihevoset varmasti saavat jonkin verran suosiota. :)

7 kommenttia:

  1. Ihanat vanttuut! Tulee mieleen merenneito Ariel. Eiköhän tällainen joululahja saa suosiota. Itse ainakin tykkäisin.

    VastaaPoista
  2. Kauniit. Ihana tuo kuvia. En yhtään ihmettele, jos siihen ihastuu.

    VastaaPoista
  3. Olipas tänne tullut toinen toistaan kauniimpia töitä valmiiksi. En ollut hetkeen käynyt. Sä olet kyllä taitava :)

    VastaaPoista