sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Pikachu

Aloitin valmistautumisen koulun joulumyyjäisiin; asia muistui näin hyvissä ajoin mieleen, kun niistä taannoin vanhempainillassa oli puhetta. Olen parina vuonna ollut siellä myymässä ja huomannut, että paljon lapsiasiakkaitakin kiertelee pöytiä katselemassa. Ja heitäpä eivät kuivakakut ja saaristolaisleivät kiinnosta, vaan esim. viime vuonna lapseni luokkakaverin mummon tekemät pehmohiiret herättivät mielenkiintoa.


Niinpä päätin tänä vuonna tehdä sen verran amigurumeja (= pieniä virkattuja leluja) kuin ennen joulunaikaa ennätän. Ja tässä nyt valmiina ensimmäinen, Pokemon-sarjasta tuttu pieni Pikachu. Ohje Pikachuun täällä.


En nyt huomannut ottaa kuvaa selkäpuolelta, mutta selässä on poikkiraidat ja häntä on salaman muotoinen kuten kuuluukin. (Jälkeenpäin mietin, että ei kai tuohon nyt voinut imeytyä mitään myrkkyä kärpässienestä kuvauksen aikana, mutta eipä varmaan, kun sieni oli kuiva ja laskin lelun siihen vain hetkeksi.)

Joulupuuhat on nyt siis virallisesti korkattu. Oletteko muut jo aloittaneet jouluvalmistelut? Ja kertokaa ihmeessä, millaisia joulumyyjäisvinkkejä teillä on!

4 kommenttia:

  1. Suloinen pikachu! Minä aloitin neulomaan ensimmäistä joululahjaa reilu viikko sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi tosin olla että pitää punaiset posket vielä lisätä, kun sellaiset kuulemma pitää Pikachulla olla.
      Nyt on hyvä aika aloittaa joululahjat, niin ei (ehkä) tuu kiire. :)

      Poista
  2. Ihana Pikachu ja siitä tulikin mieleen,että olen itsekin joskus tehnyt samaisen melkein valmiiksi, mutta jäiköhän häntä puuttumaan...
    Parit joululahjasukat on jo valmiina, ja muusta ei vielä tietoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häntähän on nopea tehdä ja saat suitsait lahjan tälle joululle. :) Mulla on monet vuoden aikana syntyneet sukat, joista osa saattaa päätyä joululahjoiksi, mutta mitään tiettyä juttua tietylle henkilölle ei ole vielä.

      Poista