sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Rokkisukat

Nämä sukat neuloin joululahjaksi tyttären poikaystävälle, eli vävykokelaaksiko häntä nyt sitten pitäisi kutsua. :D Oli muuten kiva saada perhepiiriin joku uusi, jolle ei ole tullut neulottua vielä mitään; nuo vanhat lähi-ihmiset kun ovat saaneet jo niin monet neulelahjat, että heille on vaikea enää keksiä mitään uutta, ainakaan tarpeellista. (Vaikka tämä onkin tietysti vaan sivuseikka; mukavaa toki ennen kaikkea, että tytär on löytänyt kivan kumppanin, mutta kun neuleblogista on kyse, niin heitinpä nyt ilmoille tuon neulenäkökulmankin.)


Koska lahjan saaja on rokkari ja kitaristi, niin haeskelin jotain musiikkiin viittaavaa neulemallia - ja löysin Jorid Lindvikin upeasta kirjoneulemallistosta täydelliset rokki-kitarasukat.


Ohje on saatavilla Jorid Linvikin "malliputiikista" norjaksi. Tuon viimeisimmän seikan huomasin itse asiassa vasta sen jälkeen kun olin mallin jo ostanut. Aiemmin ostamani Joridin mallit on olleet kirjoitettuja myös englanniksi, mutta tämä oli tosiaan vain norjaksi.


Kummasti sitä vaan norjaksikin pärjäsi, kun ruotsia osaa ja loput pystyi arvaamaan. :D  Kaiken kaikkiaan upea malli monella loppuun asti ajatellulla yksityiskohdalla varustettuna. Kantapää erityisesti oli näissä sukissa hauska ja erilainen.

Ohje sisälsi vain yhden koon, joten valitsin hieman tavallista tottumustani isommat puikot. Langat valkoista Roosanauha-lankaa sekä mustaa Pikkusiskoa.

2 kommenttia:

  1. Onpas vaan upeat sukat! Varmaan vävykokelaskin tykkäsi! Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkäsi se. :)
      Hyvää uutta vuotta sulle myös! 💗

      Poista