torstai 23. toukokuuta 2019

Tuhansien Villasukkien maa

Sain eilen ihanan postilähetyksen, niin ihanan että melkein itketti. Paketti sisälsi Tiina Kuun uunituoreen kirjan, Tuhansien villasukkien maa. Takana on puolentoista vuoden rutistus mallien hiomisen ja viimeistelyn parissa. Suurimman työn on tietysti tehnyt mallit suunnitellut ja kaikki langat käsissään pitänyt Tiina Kuu itse. Suurella innolla ollaan oltu mukana myös me testineulojat. Mallit ovat niin kertakaikkisen upeita, että mikäs niitä on ollut testatessa.
Malleista jokainen on hieno, viimeiseen asti mietitty ja huolellisesti kirjoitettu (oli jo testausvaiheessa). Kaikki mallit ovat keskenään erilaisia ja silti kirjassa on yhtenäinen teema. Kirjan nimi viittaa Eppujen Suomi-pop klassikkoon ja sukkamallien nimet tarjoilevat lisää musiikkiaiheisia oivalluksia. Valokuvat on ottanut Kati Länsikylä ja kuvausjärjestelyt huolehti Hippusia -blogin Johanna.

Yhdet minunkin neulomani sukat kirjassa vilahtaa. Yhteensä kirjan malleja on tullut neulottua kahdeksan paria. Pian voin aloittaa niitten esittelyn blogissa, mutta halusin ensin vähän hehkuttaa tätä kirjaa ihan erikseen, sillä kaiken mahdollisen hehkutuksen tämä kirja tosiaan ansaitsee.

2 kommenttia:

  1. Ihania sukkia ja kiva jos saadaan uusia malleja. Nyt on taas mukava aloittaa neulomaan talven varalle uusia malleja. Kiitos vinkistä ja hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä uusia -ja uudenlaisia- malleja tässä kirjassa tosiaan on luvassa. Hyvää viikonloppua sinnekin! :)

      Poista