sunnuntai 22. tammikuuta 2023

Frosty Flowers sukat

Uuden vuoden ensimmäisinä sukkina valmistuivat Frosty Flowers sukat, jotka on suunnitellut sveitsiläinen @runningyarn nimimerkillä tunnettu Marianne. Hänen malleistaan on aika moni päätynyt puikoilleni aiemminkin.

Osallistun tänä vuonna sukkalaatikko 2023 haasteeseen, jonka emäntänä toimii @johanna.wallius. Tammikuun haasteena oli neuloa sukat omista varastoista löytyvästä langasta, ehkä jostain kauan hillotusta ihanuudesta. Päädyin valitsemaan yhden ihanimmista vyyhdeistäni: Third Vault Yarnsilta pari vuotta sitten tilaamani Librarian Sock värissä Cosmic Turtle. Kuvioväriksi otin toisen varastoista löytyvän, tavallisemman sukkalangan. Tästä harmaasta oli valitettavasti vyöte hävinnyt, joten en muista tarkemmin, mikä lanka on kyseessä.


En ole pitkään aikaan neulonut kirjoneuletta näin, että toinen väreistä on kirjava (vaikka ei tälläkään kertaa kauhean kirjavasta ole kyse). Pidän lopputuloksesta kovasti, joten ehkä voisin tällaisia kirjavan ja yksivärisen yhdistelmiä harrastaa useamminkin.

Näin on siis neulevuosi ja sukkalaatikkohaaste avattu.

4 kommenttia: