lauantai 5. huhtikuuta 2014

Miesten kirjoneulesukat

Eilen valmistui ja tänään päättelin nämä miesten sukat kokoa 42/43. Ohjeena oli tämä Garnstudion malli. Garnstudion kuvassa sukat näyttävät kovasti hempeiltä ja naisellisilta vaaleanpunaisine väreineen, mutta toisenlaisella värivalinnalla näistä sai ihan miehekkäänkin version tehtyä.


Lankana beige ja tummanruskea Teeteen Pallas, joita molempia kului vajaat pari kerää. Ja koska sain hiljattain kauan toivomani keittiövaa'an, niin voinpa nyt ilmoittaa teille tarkan langankulutuksenkin, joka oli tällä parilla yhteensä 132g. Puikkoina oli tavalliset metalliset sukkapuikot kokoa 3.


15 kommenttia:

 1. Hienot sukat. Eikö noissa ollut kova työ kun niin paljon kiekuroita. Sinulta kyllä onnistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei se työn määrä oikeastaan kiekuroiden määrään korreloi. Kiemuraisessa mallissa on usein lyhyet langanjuoksut työn takana, koska kuviossa koko ajan tapahtuu jotakin molemmilla langoilla. Niin tässäkin. Lisäksi tämmöinen malli, missä sama kuvio toistuu monta kertaa, on siitä mukava, että malli jää tehdessä mieleen eikä ohjetta tarvii enää niin tiiviisti tuijottaa. :)

   Poista
 2. Mahtavat! Oon haaveillut joidenkin tällaisten aloittamisesta jo tovin, ehkä se on tässä :) Nyt kun sai vielä värivertailunkin näin näppärästi, kovasti nimittäin luonne muuttui alkuperäisestä sinun valitsemilla väreillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ravelryssä on myös kätevä käydä vertailemassa eri värivaihtoehtoja, tämänkin mallin kohdalla on näytillä yli sata eri ihmisten projektia ja siten myös paljon eri värivaihtoehtoja. Juuri tätä väriyhdistelmää ei tainnut löytyä toista, mutta kuitenkin sai osviittaa, että miltä näyttää, kun vaihtaakin kuviovärin tummaksi ja taustavärin vaaleaksi. Jotenkin tykkään näin päin enemmän.

   Poista
 3. Komeat sukat, niin kaunista neulekäsialaa!

  VastaaPoista
 4. Todella upeaa kirjoneuletta sukissa jälleen!

  VastaaPoista
 5. Komiat on sukat! Ja ei voi kun ihailla noin tasaisen kaunista kirjoneuletta.

  VastaaPoista
 6. Kauniit sukat ovat puikoiltasi pudonneet! :)

  VastaaPoista
 7. Yhteiset kiitokset kaikille kommenteistanne! :)

  VastaaPoista