perjantai 11. huhtikuuta 2014

Lapselle lepakko

Tytön päiväkotikaverusten keskuudessa on hirveä Monster High -hirviönukkebuumi ja siihen teemaan liittyen lemmikinkin tietysti pitää olla lepakko.
Minusta on itseasiassa hauskaa, että kun muut lapset ehkä pyytävät vanhempiaan ostamaan juttuja, niin meidän tyttö tulee ehdottamaan, että voisinko tehdä hänelle lepakon. Sellaisesta pyynnöstähän ei voi kieltäytyä. Jos lapsi haluaa lepakon, niin hänen on luonnollisesti se saatava. :D


Hauska lepakon ohje löytyi maksullisena Ravelrysta ja on Ana Rosan käsialaa. Täytyy kehua, että ohje oli todella hintansa väärti (jotain 4,3€ tuli tuosta hinnaksi euroiksi muunnettuna), koska se oli todella yksityiskohtaisesti kirjoitettu ja vaikeimmat paikat oli esitetty valokuvina niin, että niiden avulla selvisi parista kielipulmastakin. Muuten kieli oli perusenglantia, josta selvisi katsomalla alussa tavalliset virkkaussanat. Kaikki lyhenteet oli selkeästi selitetty ja vähän vaikeammat tekniikat myöskin selvitetty kuvin.


Tykkään erityisesti ideasta laittaa varpaiksi hiusklipsut. Tosin epäilin jo alunperinkin, miten ohuet muovivarpaat tulevat kestämään ja valitettavasti epäilykseni oli aiheellinen, sillä jo ekan illan leikeissä yksi varvas katkesi. Jos joku osaa vinkata, mistä löytyisi esim. metallisia hiusklipsuja, niin kertokaa!

Langat vanhoja 7-veljestä ja Jussia.

10 kommenttia:

 1. Ompas siinä veikee lemmikki! :) todella hieno!

  VastaaPoista
 2. Aivan iiiihana lepakko! Ne Monster High -nuket on muuten oikeesti todella hienoja, fanitan niitä itsekin hieman salaa :)

  VastaaPoista
 3. Hauska lepakko, ei ole kauhean pelottavan näköinen. Kiva, kun tytöllä on tuollainen äiti joka tekee itse :)

  VastaaPoista
 4. Onpa ihana lepakko, joka tytön unelma :)

  VastaaPoista
 5. Kiitti kaikille kommenteista. :)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Voisi toimia. Niitä ei vaan saisi kiinnitettyä niin kätevästi kuin hiusklipsuja, joissa on selkeästi kapeampi kohta keskellä. Mutta jos keksisi, miten kiinnittää ne, niin ainakin olisi kestävämmät.

   Poista