torstai 11. kesäkuuta 2015

Toukokuun tähtihetket

Tour De Sockin seuraavan ohjeen julkaisua odotellessa oli aikaa vähän muistella toukokuun blogi- ja käsityötapahtumia. Valmistuneita töitä oli: yksi hartiahuivi, yksi pipo, kahdet sukat, villapaita, kengät sekä yksi minityö eli pieni pussukka kokoontaitettaville saksille.

Toukokuussa järjestin arpajaiset blogin kaksivuotispäivän kunniaksi. Satunnaislukugeneraattori arpoi 71 osallistujan joukosta voittajaksi Maikin Kontin Maikin. Lisäksi sain tilaisuuden arpoa osallistujien kesken toisen yllätyspalkinnon Nappi ja nuppi -verkkokaupan lahjoittamana ja sen voitti Anne Turunen.

Osallistuin jätskiaiheisella pipolla hauskaan Lentävän Lapasen ja Kolmen Kaverin Jäätelötehtaan järjestämään pipokilpailuun ja piponi voitti raadilta tyylikkään ja taidokkaan pipon tittelin. Voittona oli tietysti lankaa ja jäätelöä. :) Myöhemmin sain kuulla piponi voittaneen myös äänestyksen yleisön suosikista, mikä oli tietysti ihan erityisen huippua! (Palkintona lahjakortti lankakauppaan, jonka sain heti tehokkaasti kulutettua...) Nöyrät kiitokset kaikille pipoani äänestäneille!
Ohjettakin voittopipoon on jo ehditty pyydellä ja olen saattanut jotain sellaista vähän mennä lupaamaankin...

Kuun alkupuolella osallistuin Lentävän Lapasen järjestämälle Virkatut kesäkengät kurssille, jolla oli huippuhauskaa. Kurssin lopputuloksena syntyi mukavat kesäiset espadrillos-tyyppiset kengät.


Toukokuussa sain Omin pikku kätösin -blogin Heidiltä ihanan ilahdutuspaketin Tipulassa-blogista alkaneen Ilahduta bloggaajakaveria -haasteen tiimoilta. Ilmottauduin mukaan Heidin Hullutuksia -blogin Kesäkassivaihtoon. (Johon liittyen sain jo tällä viikolla kesäkassi-lähetyksen huippunopealta pariltani!) Oma kassini on vielä tekovaiheessa, mutta valmistuu varmasti heinäkuun alkuun mennessä, jolloin on kassin viimeinen lähetyspäivä. Silmukan ytimestä -blogin lempivärihaasteeseen osallistuin lempiväri-Linialla.

Sitten vielä kiusallinen osuus, nimittäin lankalaihis... Olen tässä kuussa ostanut lankaa ihan riittävästi (mutta en mitään, mikä ei olisi ehdottoman ihanaa) ja noiden muutamien lankapalkintojen myötä saldo on noussut sen verran plussalle, etten kehtaa edes laskea... Joten tein sellaisen nolon päätöksen, että jättäydyn pois koko haasteesta. En nyt jaksa ottaa tämmöisestä asiasta elämään ylimääräistä stressiä, vaan suhtaudun tähän jatkossa sitten vaikka keräilyharrastuksena. ;)

No niin, ja nyt sitten seuraavan TDS-etapin pariin!

4 kommenttia:

 1. Paljon upeita töitä sait toukokuussa tehtyä!
  Keräilyharrastus;) miten mahtava suhtautumistapa, mikä onkaan sen parempi keräilykohde kuin ihanat langat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, välillä elämässä pitää tehdä niin, että kun ei voi muuttaa tosiasioita, niin muuttaa sitten suhtautumistaan niihin. :D

   Poista
 2. Ihanat nuo siniset tossut. Kauniit. Näyttää jo siltä, että ne olisi kiva sujauttaa jalkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tossut ovat oikeastikin tosi mukavat jalassa, tämän kesän rentokengät ja nätimmät kuin crocsit! :)

   Poista