sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kolmannella TDS-etapilla kuplii

Kolmas Tour De Sock-kilpailun ohje, Karen Buhrin suunnittelema Touring Bubbles, aiheutti ilmestyessään helpotuksen huokauksen. Kahteen ensimmäiseen ohjeeseen verrattuna tämä oli peruskauraa. Kaunis tavallinen sukka varresta aloitettuna ja tavanomaisin palmikonkierroin varustettuna. Kantapää ei ollut ihan oma peruskantapääni, mutta kuitenkin olen tämmöisenkin (ranskalaisen?) kantapään joskus tehnyt.


Melkeinpä suurin haaste näissä oli langan valinta. Päädyin Louhittaren Luolan Väinämöiseen sävyssä luumu. Neulomisprosessi eteni hitaasti ja varmasti, melkeinpä voisi kutsua sitä vähän pitkäveteiseksi, sillä mitään yllätyksiä malli ei tarjonnut. Kärjet silmukoitiin ja tein sen tuttuun tapaan neulomalla.


Yhdessä neulominen tiimin kanssa oli edelleenkin kivaa ja kauniit sukat oli lopputuloksena, joten tekemisen arvoinen oli tämäkin pari.


Kuvaussessio olikin sitten asia erikseen. Tourilla palkitaan nopeiden neulojien lisäksi myös parhaita valokuvia, joten ajattelin panostaa kuviin vähän tavallista enemmän. Tiedä nyt sitten, tuliko näistä taiteelliset, hupsut vai peräti hienot, hauskaa näitä kuitenkin oli suunnitella ja kuvata. :)


Jotain tämän etapin helppoudesta kertoo ehkä se, että tiimikavereiden kanssa huomiomme on jo jonkin aikaa keskittynyt seuraavan etapin haasteisiin; seuraavaksi on nimittäin vuorossa sukka, jonka varusteluetteloon kuuluu langan lisäksi useampi sata helmeä. Olen helmien laittoa jo vähän harjoitellut, mutta en aio siitä sen enempää stressata etukäteen. 

10 kommenttia:

 1. Hienot sukat ja hienosti kuvattu

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat! Ja kuvatkin on kyllä hienoja.

  VastaaPoista
 3. Hienot sukat ja upeat kuvat. Veikkaan että olet mukana äänestyksessä! Omat oranssit tuli juuri valmiiksi. Ihana helle tuli myös, lopulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä on kivannäköisiä näkynyt monessa värissä. Kaikki ravelryssa nähdyt on olleet hienoja, ainoastaan joistain ihan kirjavista en ole tykännyt koska niihin kuvio hukkuu.
   Auringonpaiste auttoi mukavasti kuvaamisessa! :)

   Poista
 4. Kauniit sukat ja ihanat kuvat! Kovasti minäkin odottelen jo keskiviikkoa ja aamuyötä, josko ihan laittaisi herätyksen ohjeen julkaisuun. Saas nähdä nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä en taida olla ihan niin innokas että yöllä vielä heräisin, mutta aamulla heti pitää aloittaa uudet sukat. Olen muutenkin luonnostaan sellainen, että herään aikaisin, joten en varmaan montaa tuntia myöhästy. :)

   Poista
 5. Voi vitsi, että nämä sinun kuplat on kauniin väriset, ihan lempparisukkainesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä ihana väri. Ja kumma juttu, että vaikka työnä tämä oli tylsähkö, niin valmiit sukat on todellakin lempparit.

   Poista