lauantai 30. tammikuuta 2016

Lehtipipo numero kaksi

Kun sain valmiiksi ihanan lehtipipon äidille joululahjaksi, tiesin heti, että tämä malli on tehtävä itsellekin; tuli siitä niin ihana. Nyt on omakin pipo valmis ja ihana tuli tästäkin.


Langat on samat, eli Handun merinosukkis vaalean harmaana ja liukuvärjätty Zauberball värissä octoberfest. Handun langoissahan värjäyserät on aina vähän eri värisiä ja niinpä nämäkin vaaleanharmaat ovat lähikontaktissa selvästi erilaisia. Kauniita harmaita ovat molemmat. Zauberball on taas otettu ihan samasta kerästä ja näin erilaiset pipot siitä kuitenkin syntyi. Aika kiva, että tuli näin erilaiset, ettei olla äidin kanssa ihan samiksia, kun tänäänkin kävi näin, että oltiin molemmat liikenteessä samat pipot päässä.


Tein tuon resorin molemmissa pipoissa hieman erilaisesti kuin ohjeessa (vaikka en näköjään ole muistanut sitä edellisen pipon kohdalla mainita). Olen pipoissa ihastunut tähän 1 kiertäen oikein, 1 nurin -joustimeen ja sellainen on siis näissäkin ohjeen ehdottaman 2o2n -joustimen sijaan.

13 kommenttia:

 1. ihana pipo ja todella kauniit värit.

  VastaaPoista
 2. Kaunis pipo! Malttaisinpa itsekin neuloa tuollaisia kuvioita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pipossa ne kuviotkin tulee nopeasti, kun on vaan yksi pienehkö kappale neulottavana. ;)

   Poista
 3. Kauniit pipot! Käytän myös aina joskus joustimessa kiertäen silmukoita, tulee jotenkin siistimpi jälki kuin 2 o 2 n.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ingi! Tämä resori on jotekin napakampikin, sen lisäksi että on nätti. :)

   Poista
 4. Ihania pipoja molemmat. Ei ihme, että halusit itsellesi samanlaisen. Minäkin olen koko ajan enemmän korvannut muut resorit 1 kiertäe oikein, 1 nurin joustinneuleella.

  VastaaPoista
 5. Kauniit pipot! Itsekin tykkään samaisesta resorista enemmän, napakampi ja itsellä neulejälki siistimpää. Oma 2o2n joustin on karmivan reikäistä ja epäsiistiä.

  VastaaPoista