tiistai 13. elokuuta 2013

Metsään on tullut jo syys...

...tai ei nyt ehkä ihan vielä. Mutta näihin sukkiin on syksyn värit ehtineet ja löytyi kotipihasta rekvisiitaksi jo muutama oikeakin syksyinen lehti.


Nämä ovat miesten sukat, koko noin 43. Lankana Gjestalin Janne ja sukat on kudottu 3,5 koon puikoilla. Lehden malli on otettu tästä ohjeesta, muuten sukat on kudottu "näppituntumalla". On muuten ärsyttävää toisen sukan kutominen ilman ohjetta, kun ei ihan tarkkaan muista, miten ensimmäisen teki.

4 kommenttia:

 1. Pirteät sukat, vaikka syksyä enteileekin. Itsellä on tapana laittaa lyijykynällä johonkin lehden reunaan epämääräisiä silmukka- ja kerroslukuja ylös, jos pelkään että en muista (mikä on todennäköistä) seuraavan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen monta kertaa päättänyt, että seuraavissa sukissa sitten teen muistiinpanoja, mutta aina se unohtuu. Voisi myös kokeilla sitä, että tekee molemmat sukat samanaikaisesti.

   Poista
 2. Minulla jäisi aina toinen sukka tekemättä, jos en tekisi niitä yhtä aikaa. En ole vielä oppinut tekemään kuitenkaan pyöröllä molempia, vaan käytän normisukkapuikkoja. Teen ensin toiseen varren, sitten toiseen, sitten kantapäät molempiin jne. Saa muka nopsasti valmiiksi parin, kun vähän huijaa itseään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kesän jälkeen ryhdistäytynyt tässä asiassa, usein nykyään syntyykin parit yhtä aikaa. Siitä oikeesti tulee se tunne, että muka tulisivat nopeammin. :)

   Poista