torstai 29. elokuuta 2013

Vancouver Canucks fanisukat

Minähän siis teen käsitöitä vain omaksi ilokseni. Enkä koskaan tee sellaisia juttuja, mitä en itse halua tehdä. Tilaustöitäkin otan vastaan vain, jos ne tuntuvat mukavilta töiltä omasta mielestäni.

Mutta. Jokaisen äidin elämässä ilmeisesti joskus käy niin, että huomaa haluavansa tehdä jotain sellaista, mitä ei oikeastaan varsinaisesti halua. Sitä vaan toivoo voivansa tehdä lapsensa onnelliseksi ja unohtaa, millaisia juttuja oikeasti tykkää tehdä. Ja millaisia juttuja osaa tehdä. Niin kävi nyt. Poikani on vuosia fanittanut NHL-lätkäjoukkuetta, jonka nimi on:


 Heidän logonsa on jotakuinkin tämän näköinen:


Ja siis noita NHL-lätkäjoukkueita on paljon lyhyemmilläkin nimillä ja helpommilla logoilla varustettuja, mutta ei ole poika suostunut vaihtamaan suosikkia. Näillä oli siis pakko mennä.

Pitkän ja uuvuttavan uurastuksen jälkeen valmistuivat eilen nämä:Säästän nämä joululahjaksi, vaikka jäähallikausi onkin jo alkanut. Mutta ei siellä koskaan ole niin kylmä kuin ulkojäällä ja parhaat ulkojääkelit ovat vasta joulun jälkeen, joten eiköhän nämä jouda odottamaan.

Lankana on vihreä Janne sekä sininen, valkoinen ja musta 7-veljestä. Sukat on neulottu 3,5 kokoisilla puikoilla. Teksti on tehty kirjoneuleena, logo kirjottu valmiin neuleen päälle. Tein kirjontatyön sitä mukaa kun neuloin, eli aina pari riviä kerrallaan.

Tässä vielä yksi kuva siitä, miten sukat istuvat jalkaan. Malli vaan oli niin hätäinen, etten ehtinyt parempaa kuvaa ottaa. Sukan koko on 42-43.


Olen niin onnellinen, että tämä työ valmistui. Ettei tarvitse enää tehdä sitä.

2 kommenttia:

  1. Hienot fanisukat, kyllä noilla tarkenee kentällä ja kentän reunalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Juu, kyllä pitäisi lämpöä piisata, varsinkin jalkapöydän kohdalla, kun on paikoin kolmekin lankaa päällekkäin eikä nämä ole edes mitään kovin ohkasia lankoja. :)

      Poista