sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Äitienpäivälahja

Olen innostunut vuosien tauon jälkeen ompelemisesta. Ensimmäinen ompelutyö oli pyöröpuikkopussi, jonka tekoon tarvitsin ja sain paljon apua ja neuvoja, koska taidot tuntuivat olevan niin ruosteessa. Mutta sen jälkeen olen saanut aikaiseksi jo monta juttua ihan omin avuin.


Äitini ihasteli pyöröpuikkopussini kätevyyttä ja totesi, että semmoinen olisi hänellekin kätevä - pyöröpuikkojen säilytys näyttää olevan yleisesti tunnistettu ongelma. Äitienpäivä sattuikin olemaan ihan sopivasti nurkan takana, joten päätin ottaa heti vinkistä vaarin.

Huomasin tällä viikolla Järvenpään kävelykadulla uuden pienen kangaskaupan nimeltään Ompeleva kangaskauppa ja kävin samantien ostamassa suloista maatuskakangasta pussin päällikankaaksi. Valikoima ei uudessa liikkeessä vielä ollut suuren suuri, mutta palvelu oli todella mukavaa ja ystävällistä.


Ensimmäisen pussin tekoon kului melkein koko päivä, mutta toiseen kului enää suunnilleen puolitoista tuntia kaikkinensa. En olisi muutama kuukausi takaperin vielä uskonut että sanon näin, mutta ompeleminen on kivaa!

4 kommenttia:

 1. Minunkin pitää tehdä pyöröpuikkopussi; vaikuttaa todella kätevältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Erittäin käteväksi on osottautunut käytössä. :)

   Poista
 2. Hienoa kun ompelupelkopeikko on selätetty. Puikkopussit ja kotelot on niiin tärkeitä. Mä olen monta vuotta sitten ommellut näitä paljonkin kavereille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti suosittu lahja! Sukkapuikoille pitäisi vieläjaksaa tehdä oma.

   Poista