sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Heijastavat lapaset palmikolla

Sain Prymiltä syksyllä blogiyhteistyön merkeissä ihanan lankapaketin, joka sisälsi muun muassa heijastavaa Perfect Reflect -lankaa keskiharmaana. Kyselin lapsiltani joulun lähestyessä, olisiko jollekin harmaalle ja heijastavalle tarvetta ja vanhin tytär toivoi sellaisia lapasia. (Taas - olen tehnyt hänelle jo kahdet heijastavat käsineet aiemmin, mutta ensimmäiset olivat kärjestä avoimet kämmekkäät, jotka ovat vilusormiselle kuulemma ihan hyödyttömät ja toiset olivat kuulemma liian leveät.)


No eipä mitään, uutta heijastinlapasta kehiin sitten vaan. Ei huvittanut tehdä ihan sileää tavallista, niin etsin kivan palmikkolapasten ohjeen. Tiilda Mittens on kanadalaisen Inese Sangin suunnittelema lapasmalli paksulle langalle.

Heijastinlangan kirjavuus vie vähän huomiota kauniilta palmikoilta, nätimpi olisi tullut ihan yksivärisellä langalla. Mutta kivat nämäkin on ja tuohan heijastinlanka hieman lisäturvallisuutta pimeisiin iltoihin. (Vaikkakin pitää muistaa mainita, ettei se oikeaa heijastinta kokonaan korvaa.)


Ilmeisesti tällä kertaa tuli nyt ihan oikean kokoiset lapaset, kun ovat joulun jälkeen jo päässeet käyttöön.

6 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköiset lapaset ovatkin! Mukavaa tammikuun alkua.

  VastaaPoista
 2. Onpa kivat! Minä sain samaa lankaa ja taidan matkia sinua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Siitä vaan matkimaan. :D Lanka riitti näihin niin hyvin, että todennäköisesti yksi kerä olisi riittänyt molempiin. Eli vois tehdä tuon saman sarjan piponkin vielä, ellei tytär ois ilmoittanut että ei tsäänssiä että hän sellaista käyttäisi...

   Poista
 3. Tosi nätit! Ei palmikot liikaa huku. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hyvä jos ei huku, tuo kirjava lanka oli vaan omaa silmään vähän levottoman näköinen, mutta onhan niitä pahempiakin kirjavia kuin harmaa ja harmaa. :D

   Poista